2011. január 25., kedd

A Breaking Dawn-ról Liz, Charlie és Angela

Elizabeth Reaser-t a Sundance Filmfesztiválon kapta mikrofonvégre az Mtv riportere, Josh Horowitz aki természetesen nem hagyhatta ki, hogy feltegyen pár kérdést a Breaking Dawn-nal kapcsolatban. Az első videóban Elizabeth Kristen "elvámpírosodásáról" mesélt: "Hogy őszinte legyek, Kristen [múlthét] csütörtökön kicsit megijesztett. (Nevet.) Mint tudod, az újszülött vámpírok nagyon erősek, mint a már normális vámpírok és egy pillanatra azt gondoltam, 'uh ennek talán nem lesz jó vége'. Elég feldúltnak tűnt, de nagyszerű volt." A második videóban pedig Renesmee megformálójára, Mackenzie Foy-ra terelődik a szó, akiről Liz csupa jót mondott: "[...] Csodálatos, nagyszerű színésznő. Soha semmi miatt nem panaszkodik, nagyon profi. És imádnivaló...." Josh rákérdezett arra, hogy Liz is látja-e a hasonlóságot Kristen és Rob párosa, valamint Mackenzie között. "A gyerekük lehetne. Tudod, tényleg hasonlít rájuk." Charlie Bewley-t az E!online kérdezte Kenzie-ről, aki szokásához híven elviccelte a dolgot, "Ha Kristen-nek és Rob-nak közös gyereke lenne, az a rendetlen, esetlen, szégyenlős fajta lenne." De mindezek mellett Mackenzie-t a "gyönyörű kislány" jelzővel illette, aki szerinte egy valóságos "kis energiabomba".
Az Mtv egyébként Angela Sarafyan-t - aki az egyiptomi klán tagját, Tiát alakítja  - szintén meginterjúvolta. Ebben elmesélte, hogy eleinte tartott a stábtól, de miután megismerte őket a félelme elszállt, "Nagyon kedvesek, édesek, normális, egyszerűen fantasztikusak. Nem hiszem, hogy bárkire is tudnék valami rosszat mondani. Alázatos és átlagos emberek. Örömmel csatlakoztam hozzájuk." Angela Tia számára is kreált egy kis háttértörténetet, mint anno Charlie Demetri számára, "Tiát mindig is úgy képzeltem el, mint Kleopátrát, Benjamint pedig mint Marcus Antonius-t, habár nagyon fiatal vámpírok eléggé erős akaratúak és lázadók. Megteremtettük az egész sztorijuk, például hogy találkoztak és estek szerelembe, majd 16 évesen hogy váltak vámpírrá. [...] Stephenie Meyer-rel is megosztottam ezt a történetet, aki azt mondta hogy neki is hasonló elképzelései voltak." Ezek mellett arról a harcjelentről is mesélt, amiről már a GG-n Rob és Peter is: "Egy zöld háttér előtt vesszük fel, ami nagyon kiszámíthatatlan, hiszen nem tudjuk hogy egyik napról a másikra mit fogunk csinálni. Minden karakter kiveszi a részét ebből a jelenetből, kivéve ugye Ashley-ét és Jackson-ét."
Egyébként pletykaként felmerült, hogy a június 5-ei Mtv Movie Awards-on mutatják be a Breaking Dawn Part1 első trailerét/teaserét. Ezen szerintem senki sem lepődött meg, de én azt is meg merem kockáztatni, hogy jóval előtte kapunk valami mozgó anyagot...

0 megjegyzés: