2011. január 16., vasárnap

Outtake-ek Jackson-ról és Rob-ról, Tinsel party-n

Jackson a közelmúltban a Zooey magazin lapjain "tette tiszteletét", van pár új kép is a kiadványból. Rob sohavégetnemérő fotósorozatából is minő meglepő ismét új kerültek ki, ezúttal 9 db. Az ifjú titán a holnapi Golden Globe-on nem lesz egyedül, filmbeli apucija Peter Facinelli is ott lesz a nagy eseményen a Nurse Jackie jelölése miatt. A hírek szerint Rob Olivia Wilde-dal (Tron, House) fog díjat prezentálni, az este folyamán pedig a Red (Summit film) színészeinek asztalához csatlakozik, ahol olyan ismertebb emberkék ülnek majd mint pl Bruce Willis vagy Helen Mirren. Az már biztos, hogy mi virrasztani nem fogunk (Barbi hétfőn államvizsgázik, én pedig végre ismét munkába állok :D), viszont ha lesz link ahol nézni tudjátok akkor természetesen lesz bejegyzés róla.
A Golden Globe folyamon megmaradva: köztudott hogy az esemény tiszteletére rengeteg sok party-t szerveznek, ezek egyikén jelent meg Tinsel is.
+4 Jackson | +8 Rob | +2 Tinsel |
via brandheroin LJ, RPLife

3 megjegyzés:

Sok sikert mindkettőtöknek!! :))

Barbi! Sok sikert, szorítok illetve szerintem még nagyon sokan, itt a rendszeres olvasók közül! Annie, neked meg gratulálok :) Milyen munkát találtál, ha nem túl indiszkrét a kérdés? Mert ugye a mai világba a munkát találni....

Köszi Ancsi és Ági, a szorítás elkél majd.