2011. január 18., kedd

10 megjegyzés:

Nagyon örülök a videónak, mert a képeken nekem túl szőke volt Kris! Elveszett a hajának az a piszkos szőkének nevezett vöröses árnyalata!!
Amelyik képnél azt hittem meghalok, az a sötét hajú, kicsit életlen és totálisan feltupírozott / belőtt hajú Kristen!! Bármelyik amerikai pusztákon játszódó szerelmes regény hősnőjét eljátszaná ilyen frizkóval!! Az Ő szavaival élve: FCK!!
Előtte is őrülten szép a sötét szemöldök és szőke haj kombinációval, de ez a kép engem kifektetett!!

Nekem mondjuk jobban tetszik,amikor véletlenül kapják le.Sokkal szebb,nincs az az állandó beállítottság érzésem.Ez a szőke haj meg.....egyszerűen imádom!!!!!!!!!

Jók a képek, de nekem akkor is jobban tetszik Kristen például a videó azon részébe, ahol csak pólóba, meg farmerba ül, azzal az eszméletlen jó, beletúrt hajjal :DDD
A zöld és a videón a fekete ruhás képek/pillanatokon a legszebb, szerintem! *-*

Igen, sajnos egy-két képen szétphotoshopolták szegényt. Nem értem h egy ilyen neves magazin h engedhet meg magának ilyet, hiszen szinte felismerhetetlen.... :/ A videóban kétségtelenül gyönyörűbb és természetesebb.

a sárga-fekete ruhás képen úgy néz ki Kristen, mintha nem is ő lenne, hanem a Madam Tussaud's múzeumba készült viaszmása, ami néhol kicsit hibádzik, de azért ő az.

csajszik..mindenkit photoshoppolnak a Vougeban :)
nekem speciel az interju tetszett.. regen lattam ilyen oszinten beszelni a dragat.. tiszta no lett a csajszi! hat en is remelem hogy nem fogja elcseszni az ele "dobott" lehetosegeit....!!!!!

adrien: oké h photoshopolnak, mert tényleg kell, de az már túlzás h szinte egy másik embert csinálnak az alanyból. Anna Wintour remélem magát is így kiphotoshopoltatja. :DDD

Ááá az az ülős sárga ruhás borzalom, az origosok is belinkelték mint a kép, amin nem is Kristen van... totál szétesett rajta az arca. hasonlít magára, de lehet nem ismerném fel, ha nem tudnám, kit kell rajta nézni. borzalom, hogy a Vogue(!) megenged magának ilyet.
Viszont van pár, amin nagyon szép. De pl azt sem értem,hogy a hullámos sötét hajú hogy illik ebbe a sorozatba...

Egyetértek, hogy vannak képek ahol rá se ismernék ha nem tudnám, hogy ő az. Nekem az is tetszik amelyiken össze van fogva a haja olyan lazán, az sokkal természetesebb. A videón 2:32-nél nagyon szép :D Az a kedvencem!!:)

hat igen, sajna ez van... eljutottunk odaig hogy igen hires szineszeket nem ismerek fel a cimlapokon vagy reklampromo kepeken.. Barbi : Anna Viiintour odaig van a photoshoppert es persze a botoxe is :) .. eljon a pillanat mikor setalsz vagy felszolgalsz valakit Cannes ben es azt mondod" ez a pasi total hasonlit Robra" mikozben tenyleg o volt....