2011. január 30., vasárnap

Kebi azaz Andrea Gabriel a Breaking Dawn-ról

A HitRockBottom.org meginterjúvolta Andrea Gabriel-t, aki a Breaking Dawn-ban Kebi-t az egyiptomi klán egyik tagját, és Amun (Omar Metwally) társát alakítja. Andrea mesélt a filmről és Mackenzie Foy-ról (Renesmee) is. Mivel az interjú elég hosszú, így csak a minket érintő részek kerültek lefordításra:

Mesélj nekünk a következő „nagy áttörésedről”, a Breaking Dawn-ról – hogyan kerültél bele?
Nos, voltam meghallgatáson... ami nagyon kellemes volt – azt hiszem már augusztusban megtudtam, hogy benne vagyok, de nem hozták nyilvánosságra, hogy kik játsszák el a klánok tagjait, mivel elég sokan vagyunk. De nem hiszem hogy bármi spoileres dolgot is el tudnék árulni, hiszen a könyvek már megjelentek – persze nem lehetek abban biztos hogy ami a könyvben van az benne van a forgatókönyvben is… […]

Ugye az első és a második részt egyszerre veszitek fel?
Igen, egyszerre.

[…]
Lássuk hát az első Twitter kérdést…
Oh, klassz.

@Twilightfreak72 azt akarja tudni, hogy milyen a BD forgatásán lenni, és számodra mi a legjobb dolog abban, ha az ember vámpírt alakíthat?
[nevet] Sokat szórakozunk, a stáb minden tagja… csodálatosak, de nagyon különbözőek is. De ez egy igazán páratlan élmény, mivel mindannyian ugyanabban a csónakban evezünk – távol vagyunk az otthonunktól, a családunktól, a kisállatainktól. Szóval olyan, mint egy táborban. Hmm és a legjobb dolog a vámpíroskodásban… azt hiszem egyszerűen csak nagyon király dolog. [nevet]

Sok smink jár ezzel a szereppel?
Nem, nem sok. Vannak bizonyos vámpírtulajdonságaim, de nem… úgy értem ezek a vámpírok klasszak.[nevet] Nagyon stílusosak, nagyon dögösek… egyikőjük sem néz ki rosszul, mármint akiket láttam.[nevet]

A te szereped igényel valamiféle fizikai kihívást?
Az enyém nem. De van benne pár olyan szerep, ami igen. Nagyon sok akció lesz ebben a részben – ezen a részen jelenleg is dolgoznak. Őrületes lesz… őrületes akciók.

Egy másik Twitter kérdés, @TwiLifeLover arra kíváncsi, hogy tényleg nagyon jó együtt dolgozni a többiekkel? Ennyire könnyű? Viccesek?
[nevet] Igen… igen… és igen. [nevet] Hát igen, jól érezzük magunkat – mindenki nagyon vidám. Nagyon okosak… sokat nevetünk… nagyon sokat. Vannak kis belső vámpírvicceink is.

Egy utolsó Twitter kérdés, _Cammie_ kérdése: mit gondolsz Mackenzie Foy-ról?
Oh, fantasztikus. Igazán…igazán…igazán klassz. Nagyon okos, és eléggé koraérett – de nem olyan kirívóan, mint általában a gyerekszínészek – inkább azt mondanám, hogy bölcs. Bölcsessége túlmutat a korán. És [nevet] sokkal kevesebbet panaszkodik a forgatáson [nevet] mint bárki más… a felnőttek hajlamosak többet nyafogni. Nagyszerű a hozzáállása mindenhez. Igazi csoda és tényleg nagyon bájos – elképesztő felnőtt lesz egyszer belőle.

Mivel a többek már egy jó ideje együtt dolgoznak, aggódtál amiatt, hogy miként fogják az újoncokat fogadni?
Nos, igen… közöttük nagyon jó kapcsolat alakult ki, szóval ez is olyan mikor új állásod lesz vagy új suliba mész – mivel sok sorozatban vendégszerepeltem ismerős volt a szituáció. De általánosságban nagyon kedvesek voltak az újonnan érkezőkkel. Ez egy hosszú folyamat, úgyhogy hozzászokni egymáshoz már-már olyan mintha a csapat teljes jogú tagja lennél.

0 megjegyzés: