2011. január 6., csütörtök

2011 People's Choice Awards

Az éjszaka folyamán lezajlott a PCA, amiről a Twilight és a színészek sem tértek haza üres kézzel: Kristen megnyerte a Legjobb színésznőnek járó díjat, míg az Eclipse a Kedvenc film és a Kedvenc Dráma kategóriájában győzedelmeskedett. Illetve a Filmvászon legjobb csapatának járó díjat is a trió hozta el. A fiúk sajnos egyéni kategóriákban nem nyertek, előlük Johnny Deep és Zac Efron halászta el a díjat. Kristen és Taylor is elmondta, hogy reggel még nagyban forgatták a Breaking Dawnt (Kristen hajnalban még vámpír volt) és csak a PCA miatt utaztak vissza LA-be, valamint Tay biztosított mindenkit arról a filmeket illetően, hogy a legjobb még hátra van.
Letöltés: a teljes showműsor (kommenteknél a linkek)
via RPLife, everglow, rklovage Lj, Twiexaminer, K-S.nu

7 megjegyzés:

jujj..de aranyos Rob és Kristen:D Összeöltöztek(?):) Kristen-nek imádom a ruháját és a haját..Végre normális,bár a vörös se volt rossz;)Tay is aranyos volt..

Majd visszalehet nézni valahol a díjátadót? Köszi,ha válaszoltok..:)

Amint találunk letöltőlinket berakjuk. :)

sziasztok ...Show közben fölállnak meg ott beszélnek egymással akkor miről van szó mert nem igazán értem :S kicsit valaki lefordítaná nekem ..?? köszi Nono

De aranyos Tay, hogy Krist felkíséri a lépcsőn... :D Taylor olyan aranyos, hogy azt már büntetni kellene :) Egyébként Kris ruhája nekem egészen tetszik. Szépek voltak, jók voltak gratula! :)

Valami nagyon édes az a kép, amin Kristen és Rob ott nevetnek!! <3 :)

Le voltam maradva és vmi rtl klubos műsorból asszem fókuszból értesültem, hogy nyertek, de gyorsan jöttem pótolni. :)
Szerintem Kris olyan Bellás itt, már amennyi képet láttam a forgatásról, kicsit olyan érettebb nőnek néz ki, eddig is csinos volt, csak most nőcisebb a look-ja. :)
Hát vagy összeöltöztek, vagy összeöltöztették őket, mindenesetre jó rájuk nézni. :D

Ja és igen, a lépcsőn felkísérés tényleg cute volt Taylortól:D