2011. január 5., szerda

Könyvdoboz és zene

Ezek nagyrészét bőszen posztolgattam facebook-on, de a blogon is itt a helyük:

A Könyvmolyképző elérhetővé tette a Twilight könyveket díszdobozban, így ha valamelyik ismerősöd esetleg csak most fertőződött meg a könyvekkel neki hasznos lehet ez a dolog: a díszdobozzal együtt ~15 ezer forintért megveheti az egész sorozatot. Akinek azonban csak a dobozra fájna a foga annak sem kell több tízezret otthagynia, a bookline-on már ~1300 forintért a "magáévá teheti".
A végére csapjunk a zene húrjai közé: a Fanfarlo együttes elkészítette klippjét az Eclipse-ben is felcsendülő Atlas című számához, melynek minőségéről már kikeseregtem magam facebook-on, úgyhogy itt már nem részletezném. Élvezzétek a zenét (a filmből nincs benne részlet szóval gondolom a kutya se nézi meg, nem is érdemes elég unalmas a klip): via TwiExaminer

4 megjegyzés:

Sziasztok!
Örülök, hogy itthon is kiadják díszdobozban a könyveket. :) De igazából nekem csak maga a doboz kellene. Ezzel kapcsolatban merült fel bennem egy kérdés. Nem tudjátok véletlenül, hogy a doboz mérete a puhaborítós vagy a keményborítós könyvekhez van-e igazítva? (A fotó alapján azt mondanám, puha, de nem látszik rendesen.) Gondolom, ha egyik típusú könyvekre jó, akkor a másikra nem, hiszen a keményborítós könyvek vastagabbak. Mivel nem láttam a dobozból kétféle méretet, ez azért elég lényeges kérdés.
Előre is köszi, ha válaszoltok!
Atyus

Ez a puhához lesz, de a kemény borítóshoz is lesz, mégpedig fadoboz, passzolom a kérdést hogy mikortól és mennyiért lehet kapni majd.

Jaj de örülök,hogy lehet majd kapni!
Èpp jókor,mert márciusban lesz a hugom szülinapja és megakartam öt lepni a sorozattal.
De szupi hír :D:D:D

de van benne vámpírfog :)