2012. november 4., vasárnap

Breaking Dawn Pt. 2 Promó: E! News Interjúk

Az E!News riportere, Jason Kennedy arról kérdezte Kristent hogy így a széria végéhez érve Roberten kívül más színészt el tudott-e volna képzelni Edward Cullen megformálójaként. „Azt hiszem ezen a ponton, nem igazán tudom elképzelni.” mondta. „De ez annyira nyilvánvaló; tudod amikor találkozol valakivel és ott az a ’nekünk mindenképpen együtt kell dolgoznunk!’ érzés.” Kristen hozzátette, hogy Taylor esetén is hasonlóképpen érzett. A két részes Hajnalhasadás szex jelenetei kapcsán elmondta, hogy Bill Condon egyfajta belső élményként szerette volna megjeleníteni az egészet, mintha valamiképp a külső szemlélő is részese lenne – így ahelyett, hogy egymásra figyeltek volna, a kamerába kellett nézniük. „Azt mondtam neki, ’Bill, megfosztasz ettől az élménytől. Vámpírszexre várunk! Mit csinálsz?’” Kristen erről már az Entertainment Tonightnak is beszélt, akkor hozzátette, hogy szerinte ezeket a felvételeket nem is használták fel. Plusz videó: Nikki és Stew a divatról.
Az egyszer „gyengéd” máskor „eszméletlen” szexjelenetek felvétele kapcsán Kennedy Robertet is meginterjúvolta, „Furcsa volt, lényegében az ezelőtti rész és a mostani szerelmi jeleneteit ugyanabban az időben vettük fel, szóval eléggé zavaros volt,” mondta. Vajon Robert se tudná elképzelni ezen filmek elkészítését Kristen nélkül? „Nem, elsősorban ő volt az egyik oka, hogy aláírtam erre - ő és Catherine [Hardwicke.] Nem egy tipikus tinédzser filmnek tűnt. Azt hiszem akkoriban eléggé elbizakodott voltam, és munkanélküli.” (Nevet.) „Az volt az első amerikai filmem, szóval nem akartam hibás lépést tenni.” (hosszabb változat)
Taylort már Catt Sadler interjúvolta meg, akinek elmondta: biztosan tartani fogják a kapcsolatot és szinte „csodának” tartja, hogy mindannyian jól kijönnek és ennyire közel állnak egymáshoz. Hozzá tette, hogy soha nem gondolta, hogy ebbe a helyzetbe kerül, szürreális számára az egész, de az utóbbi években egy álma vált valóra. Mit fog legkevésbé hiányolni Jacob kapcsán? A felsők levételét és azt, hogy csak neki kellett ezt állandóan csinálnia. 

0 megjegyzés: