2011. augusztus 31., szerda

Nyilvánosságra hozták az Abduction Soundtracklistáját

Az alábbi együtteseket és előadókat hallhatjuk majd viszont az Abduction Ost-jén valamint a filmben: 
1. To Be Loved – Train || 2. Come On Get It – Lenny Kravitz || 3. Heart Attack – Raphael Saadiq
 4. Twist My Memory – Oh Land || 5. Under My Skin – Hot Bodies In Motion || 6. Blame It On The Boom Boom – Black Stone Cherry || 7. The Witness – Blaqk Audio || 8. #1 Nite – Cobra Starship
9. Good Girl - Alexis Jordan || 10. Novocaine Lips – Matthew Koma || 11. DJ Love Song – Superstar Shyra
12. The Chorus – Donora || 13. Loving You Tonight – Andrew Allen || 14. Abduction Suite – Edward Shearmur

A tovább mögött találtok még három új stillt, illetve megjelent egy új TV Spot is, amelynek a címe Secret. via Taylor-Lautner.com, TL.net

Megérkezett Taylor Lautner VMAN fotósorozata

A VMAN magazinosok a szeptemberi számukat először egy videó formájában mutatták be a nyilvánosság számára, így betekintést nyerhetünk a Steven Klein által készített vadonatúj Taylor Lautner fotósorozatba is. Tovább a HollywoodCrush ebből két fotót külön is kiadott - amelyeket alább láthattok, - illetve a holnap megjelenő interjúból is leközöltek részleteket. A teljes cikk fordítását várhatóan a hét folyamán közöljük. 
A HQ tagmentes képek a tovább mögött nézhetők. Made by Us

Abduction Promó: Mexikóváros

Egy röpke szünet után az Abduction promóciós turnéja Közép-Amerikát vette célba, ezúttal Mexikóvárosba látogatott el Taylor. Tegnap már megtartották a photocall-al ötvözött sajtótájékoztatót (MQ képek //  HQ képek // videó). A sajtótájékoztatóról videó ide kattintva nézhető, sajnos alámondás így az angol szövegből nem sok hallható, de a TwilightPoison készített az elhangzottak alapján egy átiratot, amely magyarul a TLWEB-en olvasható.

2011. augusztus 30., kedd

Új Breaking Dawn Pt.1. still

A tovább mögött a teljes fotó via KristenStewartFan Lj

2011. augusztus 29., hétfő

Interjú: MyAnna Buring ismét a Hajnalhasadásról

MyAnna Buring tegnap részt vett a Killer List című horror-thrillerjének brit premierjén, amelyen a LeicesterSquareTV készített vele egy három és fél perces interjút (videó). Ebben az alábbiakról mesélt Tanya megformálója:
Arról, hogy milyen egy nagyobb költségvetésű filmet forgatni az előző filmjeihez képest (amik jóval kevesebb pénzből készültek): „Hogy őszinte legyen, homlokegyenest két külön világ. Azok más élményt adtak. De nagyon büszke vagyok arra, hogy részt vehetek az egyik legnagyobb hollywoodi franchise-ben. Nagyon szerencsésnek érzem magam.”
Bella esküvői ruhájáról: „A ruha lenyűgöző volt, úgy értem, hogy lélegzetelállítóan gyönyörű. Egy teljesen tökéletes Bellát kapunk, és mint rajongó mondom. Már azelőtt is hardcore rajongó voltam, mielőtt megkaptam volna a szerepet. És igen, szerintem senki sem fog csalódni.”
Tanya hozzáállásáról az esküvőt illetően: „Ő egy vámpír, így sírni sem fog, már évezredek óta él, így hihetetlen türelemmel és keggyel viseltetik minden iránt, szóval az esküvőn a csalódottságát jó mélyre elásta magában, ami ezen jelenetben nem fog előtörni. Egyébként alig várom, hogy láthassam az esküvőt szélesvásznon is, igazán gyönyörű lett. Szerintem sokan egyet fognak velem érteni.”
Kristenről valamint Tanya és Bella kapcsolatáról: „Kristen bámulatos. Tényleg igazán fantasztikus csaj. Úgy vélem, hogy nagyszerűek a meglátásai és az elvei, amik mellett hűen kiáll, és ez ebben az iparban nagyon ritka. Tényleg nagyszerű ember és nagyon jó volt vele együtt dolgozni. Ami Tanyát és Bellát illeti… nincs köztünk igazi versengés. Tanya elfogadta, hogy nem lehet övé Edward…. azt hiszem talán még barátok is lehetnek.”
A Denali klánról: „A forgatókönyv természetesen hű a könyv fő történéseihez, de ebben a két részben a Denalikra nagy hangsúly helyeződik, be kell őket mutatni és jobban meg kell őket ismerni, lesznek fő jeleneteik, de főleg a második filmben.”
Szerinte miért Rob az egyik legkedveltebb férfisztár manapság: „Szerintem azért, mert szép/értékes a külcsínét és belbecsét illetően is.”

Taylor Lautner az Mtv Video Music Awardson

Az idei Mtv Video Music Awards-on (nyertesek listája||előshow letöltése||show letöltése) számunkra semmiféle meglepetés nem jutott (értsd nem volt BD trailer, helyette viszont levetítették a The Hunger Games első teaserét), azt kaptuk amit előre beígértek, tehát csak Taylor Lautner volt jelen a zenei díjátadón. A show vége felé adták át Selena Gomezzel a legjobb új előadónak járó Holdjáró Embert formázó szobrocskát (videó). Képek: Red Carpet HQ // Show // Twitter fotók // Kulisszák mögött Videók: Előshow // Access Hollywood via TLWeb

2011. augusztus 28., vasárnap

Egy ausztrál rádió segítségével Taylor megtréfálta egyik rajongóját

Még ausztráliai körútja során Hayley, Craig&Rabbit egy ottani rádió műsorvezetői Taylor segítségét kérték, hogy egyik rajongóját kicsit vicceljék meg. Azzal hívnak fel a lányt - a neve Alex - hogy lehetősége van letesztelni egy új szoftvert, ami a ’Twilight Hot Line’ névre hallgat. Csak annyit kell tennie, hogy mond néhány mondatot és a 'szofver' visszaismétli az elhangzottakat mégpedig Taylor hangján. A lány először a következőket mondta, „Hello, Taylor vagyok, azt hiszem én vagyok a legjobb pasi a világon.” Taylor hangja megismétli ugyanezt. A műsorvezető arra kéri, hogy mondjon még valamit. Alex: „Hello Taylor vagyok, meg szeretnélek harapni.” 'Taylor hangja' szintén megismétli a mondatot. A pasi műsorvezető arra kéri, hogy mondjon egy üzenetrögzítőszerű mondatot, például azt, hogy „Hello Taylor Lautner vagyok, Alex nem tud a telefonhoz jönni, mert segít megszabadulni a pólómtól.” A leányzó nevetések közepette elismétli a mondatot, természetes a 'Taylor hang' is ugyanígy tesz. Majd bejátsszák a következő felvételt: „Hello Taylor Lautner vagyok, Alex ma reggel egy tréfa áldozata lettél.” Igen, a lányt átverték mert nem egy szoftver ismételte vissza az általa elmondottakat, hanem maga Tay.

Scene Lousiana interjú Ashley Greene-vel

Ezen év novemberében Ashley Greene-t az Alkonyat: Hajnalhasadásban láthatjuk viszont. A kétfelvonásos befejezés első részében a barna szépség negyedszerre bújik Alice Cullen bőrébe. A Scene Lousiana Ashley-t azon személyes és szakmai tapasztalatairól kérdezte, amikkel az első rész mozikba kerülése óta gyarapodott.
"Az első film hihetetlenül idegtépő volt, mert a rajongóknak a könyvszéria okán Alice-ről volt már egy elképzelésük. Tudtam, hogy nagymértékben meg kell felelnem az elvárásoknak… a Hajnalhasadásban viszont már olyan volt a karaktert magamra ölteni, mintha az egyik kedvenc farmeromat húznám fel. Alice-t ismerem belülről és kívülről egyaránt, megértem a motivációját és a múltját is. Mint magam, mint a karakter szempontjából sokkal magabiztosabban érzem magam a bőrömben…
Az Alkonyat volt az első 'nagy' filmem, egyikük sem számított arra a sikerre, ami ezzel járt. Most, három filmmel és sajtókörútakkal a hátunk mögött, tudom hogy mire számíthatok és sokkal nyugodtabb vagyok. A bámulatos rajongóinktól rendületlen támogatásban van részünk, így alázatossággal viseltetek irántuk. És az hogy egy ilyen szereplőgárdával dolgozhattam együtt, ráadásul Bill Condon vezetése alatt is. Azzal viccelődtünk, hogy visszatérni a Hajnalhasadásra olyan, mint a nyári szünet után az utolsó középiskolai évedbe belekezdeni!" A teljes interjú a forrásnál olvasható.

2011. augusztus 27., szombat

Kristen ismét a magyar Elle-ben - szkennek

Facebook-on már jeleztük, hogy a magyar Elle is Kristen nagysikerű angol sorozatát választotta címlapjának, melyhez természetesen az interjú is hozzá jár. Nagyon ajánljuk az újság megvásárlását, mert a képek elegánsak, igényesek és még mindig nagy kedvenceink. A szkenneket nagyon szépen köszönjük H.B. Juditnak!!

A szeptemberi VMAN magazinban Taylor Lautner és Xavier Samuel

Ma már az olyan pasik, mint Harrison Ford, John Travolta, Brad Pitt vagy akár Orlando Bloom lenyugodtak és megállapodtak, így hát eljött az ideje, hogy a fiatal színészek új generációja egy csapásra meghódítsa Hollywoodot és a hölgyek szívét. Ezek a srácok elérik, hogy a lányok elaléljanak tőlük, a rendezők felfigyeljenek rájuk és ami a legfontosabb, szívtipró státuszukhoz színészi képességeik is hozzájárulnak.
A teljes méretű kép a forrásnál nézhető
A VMAN magazin, Az archetípus című szeptemberi számában egy csapat fiatal és tehetséges újoncot mint Hollywood következő nagy szívtipróit veszi szemügyre. […] Az ifjú [Logan] Lermanhoz a listán csatlakozik Xavier Samuel, a 27 éves ausztrál, akit azóta vesznek Hollywoodban számításba, mióta szerepet kapott az Alkonyat: Napfogyatkozásban. Szintén szerepet kapott Roland Emmerich Shakespeare trhillerében, az Anonymousban, amely idén ősszel kerül mozikba. Az önmagát vándornak/nomádnak aposztrofált Samueltől mikor azt kértük, hogy definiálja a siker forgalmát egy Bob Dylan-i megközelítéssel élt. „Azt hiszem a siker titka abban rejlik, hogy a magad módján éld az életed.” mondta az ausztrál a VMAN-nek. „Bob Dylan úgy vélte, hogy „A sikeres ember az, aki reggel felkel, este lefekszik, és közben azt csinálja, amihez kedve van.” Ez nagyjából igaz is.” De van még jónéhány extra dolog – eltekintve a teljes szabadságtól – ami miatt Samuel számára valamirevaló ez a fiatal és sikeres szívtipróság. „Lóvé és nők.” Viccel avagy sem, igaza van. via

A Szeptember elsején megjelenő VMAN magazinban olvasható majd a teljes interjú, amelyből kiderül, hogy kik fértek még fel Hollywood legifjabb szívtipróinak listájára. A magazin címlapján pedig nem más fog szerepelni, mint Taylor Lautner. Ezen címlapról pedig már kaptunk egy kis ízelítőt - itt nézhető.

Filmek: Loosies és Arena

A tegnapi Loosies poszterhez érkezett további 70 egynéhány still is, ezeket ide kattintva érhetitek el, továbbá megnyílt a film hivatalos Facebook és Twitter oldala is. via Twilightersfan Lj
Kellan Arena című filmjéhez (trailer) is kaptunk pár új fotót (+6), továbbá kiderült, hogy Amerikában rögtön DVD-n fog megjelenni a film október közepén, így gyorsan ki is adták hozzá a borítót. via KLO

2011. augusztus 26., péntek

Két új Elhurcolva still

Plusz egyet még beraktam, ez egy kicsit régebbi wallpaper/still, de itt még nem posztoltuk. via Abduction FB

Első Loosies poszter

Megérkezett Peter Facinelli Loosies című filmjének első posztere. Jó lenne lassan a trailert is látni... A tovább mögött természetesen megnézhető a teljes nagyságú plakát. via BreakingDawnMovie.org

Chicago Sun-Times - Őszi mozielőzetes - Breaking Dawn Pt. 1.

Ahogy mondják a jó dolgokhoz idő kell – senki más nem tudja ezt jobban, mint egy bizonyos jóképű vámpír. Több évnyi filmes várakozás után Edward Cullen végül elérkezik ahhoz a pillanathoz, amikor egy fiatal férfi azt mondhatja arájának, hogy: Istenhozott a családomban.
Először jön a szerelem. Amit a házasság követ. Végezetül egy kicsi vámpírfogakkal rendelkező lény kerül a babakocsiba az ősz egyik leginkább várt filmjében, az Alkonyat: Hajnalhasadás első részében (a mozikban november 17-től).
„Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz,” mondja Robert Pattinson a Chicago Sun-Times-nak. „Ez a film annyira más lesz az előzőekhez képest. A tét sokkal nagyobb, mert eljött annak az ideje, hogy az egész széria a feje tetejére álljon.”
És itt van Bella terhessége. „A szülési jelenet félelmetes,” ismerte el Pattinson. „Egy kemény pofon. Ez kudarc Edward számára, hisz választania kell aközött, hogy elveszíti-e Bellát vagy inkább átváltoztatja-e őt. A karrierem során ez volt a legnehezebb jelenet, amit valaha is forgattam, mert ez a választás nagyon elszomorító számomra.” […] „Az első néhány felvételnél rohantam az oltárhoz, mert be voltam zsongva, hogy ezek ketten összeházasodnak.” mondta Stewart, Pattinson pedig a következőket tette hozzá: „Az esküvőt utoljára vettük fel, hisz annyira fontos [része a filmnek]. Bele kellett merülnünk.”

Elérhetőségek Nikki Reed hivatalos közösségi profiljaihoz

Nikki Reed úgy döntött, hogy csatlakozik a közösségi oldalakon regisztráltak népes táborához, így mostantól megtaláljátok Twitteren (@NikkiReed_I_Am) és Facebookon (Nikki Reed) is. 
Nikki nem sokáig habozott és az alább látható két képet osztotta meg követőivel: az első képen Peter Facinellivel látható a The Wonder Twins-es szerelésükben. Erről egyébként már mesélt a Comic Con-os sajtótájékoztatón: a College Humor számára készült egy vicces videó - előreláthatólag jövőhéten debütál a neten - amiben az 1970-es években népszerű képregény szereplőinek öltöztek be. A második fotó pedig Nikki Seventeen magazinos címlapfotózásán készült. 

2011. augusztus 25., csütörtök

5 új Bel Ami still

via @AdeleStew,  Spletnik

Még több infó Renesmee altatódaláról

Pörgessük vissza egy kicsit az idő kerekét, pontosan február elejére, akkor Carter Burwell az oldalán adta hírül, hogy megírta Renesmee altatódalát és azt majd Robert el is fog játszani a kamerák előtt még azon a héten. Tegnap @Jack_Morrissey (Condon partnere) eme téma kapcsán tweetelt az egyik rajongónak: leírta, hogy tényleg láthatjuk majd a Breaking Dawn második részében Edwardot zongorázni a mellette ülő kislányának. Továbbá az is megosztotta velünk, hogy Robert viszonylag gyorsan elsajátította a Burwell által írt szerzeményt. Jó távol van még 2012. novembere...

Megjelenések: Ashley, Kellan és Bronson

A Dylan George&Abbot + Main új ruhakollekciója köré Las Vegas-ban is szerveztek egy bulit, aminek házigazdája természetesen Kellan volt (képek, videó). Ashleyről pedig előkerült két kép és videó még júniusból, amikor részt vett a  Salvatore Ferragamo által rendezett privát vacsorán New Yorkban. Múlthéten pedig a Tiffany&Co. által szervezett szintén vacsorán járt Los Angelesben (4 kép, videó). Bronson (Jared) pedig a Deus Ex: Human Revolution nevezetű számítógépes játék bemutatóbuliján jelelnt meg (képek). via KLO, JustJared, AGO, TVC

Videók: Water for Elephants és Abduction

Vizet az Elefántnak DVD-re (a magyar megjelenés dátumát még mindig nem tudjuk) szánt kimaradt/bővített és kulisszák mögötti jelenetek egy részét csodás módon előkerítették a kintiek, szóval az alábbi linkeken mindenki megnézheti a videókat, kivágott képeket - Videók: #1#2, #3 // Kivágott képek via RPLife
A Yahoo pedig kiadta az Abduction első kulisszák mögötti videóját, amelyben a kaszkadőrmutatványokba kaphatunk egy kis bepillantást. 

2011. augusztus 24., szerda

A Breaking Dawn Pt.1 világpremierje November 14-én lesz!

A Twilight hivatalos twitter oldalán jelentették be, hogy a Breaking Dawn első részének világpremierjét 2011. November 14-én rendezik meg Los Angelesben a Nokia Színházban. via RPattzDaily Lj
E apropóján oldalra kikerült egy táblácska, amelyen keresztül eljuthattok egy menetrendhez, melyben a Breaking Dawnhoz kapcsolódó  premierdátumokat, televíziós megjelenéseket fogjuk vezetni. Folyamatosan fogjuk frissíteni, szóval érdemes gyakran rákattintani. 

2011. augusztus 23., kedd

Abduction Promó: Sydney

Az Abduction ausztrál turnéja ma véget ért, ugyanis megtartották a szeptember végén debütáló film Sydney-i premierjét is. Taylort legközelebb a vasárnapi Mtv Video Music Awards-on láthatjuk viszont, ahol mint prezentáló fog részt venni (más részvételéről még nem érkezett hír). Rengeteg fotó a premierről: Vörösszőnyeg - MQ // Vörösszőnyeg - HQ // Rajongói képek Videók: #1 // #2 via TLWeb

2011. augusztus 22., hétfő

Abduction Promó: Melbourne

Az Abduction tényleges promóciós időszaka is elkezdődött, tegnap megtartották a film első premierjét Melbourne-ben (holnap pedig Sydney-ben találkozhatnak az ausztrál rajongók Taylorral). Képek: Vörösszőnyeg // Rajongói fotók (Pár kép a tovább mögött is látható.) Videók: #1 // #2 // #3 Interjúk: #1 // #2 via TLWeb

2011. augusztus 21., vasárnap

TVMovie interjú Kristennel és Roberttel

Romantikus, szexis – és fájdalmas! A Twilight sztárjainak, Kristen Stewartnak és Robert Pattinsonnak tapasztalatait így lehetne összefoglalni a vámpírszéria utolsó részeinek forgatása kapcsán.

Az interjút készítette: Helen Höhne

Végre! Az esküvői harangok a hollywoodi álompár miatt szólnak. Noha csak a mozik vásznain: a Twilight utolsó előtti felvonásában (a végső befejezést 2012-ben mutatják be) Kristen mint gyönyörű halandó, és Rob mint szexi vámpír örök hűséget fogadnak egymásnak. És: első alkalommal szexis ágyjeleneteknek is szemtanúi lehetünk! A fiatal sztárokkal a San Diego-i Comic Con-on találkoztunk.

TV Movie: Csak őszintén: A szexjelenetek forgatása nehéz volt?
Rob: Ó, igen! Nagyon kényelmetlenül éreztem magam.

TV Movie: A sok ember miatt?
Rob: Nem, a szorongásomnak több köze volt Taylorhoz, vagyis inkább a bámulatos testéhez - amit az előző részekben már meg is mutatott. De hogy őszinte is legyek, nem tudom a lépést tartani vele...

2011. augusztus 19., péntek

Első klip: Abduction

Ez a klipp már részben látható volt a Jimmy Kimmel Showban, most viszont egy kicsit hosszabb változatban is megnézhető. via TodoTwilightSaga

Interjúk: Wyck Godfrey-val, Angela Sarafyannal és Tinsel Korey-val

A HollywoodNews.com interjújában Wyck Godfrey, a Twilight filmek producere a Breaking Dawn besorolásáról így nyilatkozott: „Számtalan vágást láttam már, a folyamat még most is tart, szóval nem tudok semmit sem mondani erről, de azt hiszem rendben leszünk. Mindenképp 12-es korhatárral fogjuk a mozikba küldeni, de így is hihetetlenül erőteljes. Határozottan az van benne, mint a könyvben.” Az első rész kapcsán még elmondta, hogy olyan hosszú lesz körülbelül, mint az első 3 film, szóval 2 óra körüli. A második részről még semmit sem tud mondani, Decemberben kezdenek a munkálatoknak.

HQ Breaking Dawn Színfalak Mögötti Still

Kattra nő. Ez a still nincs benne a frissített letöltőlinkben.

Forgatási képek: Snow White and Huntsman

Egy viszonylag hosszú felkészülési (smink-, kosztümpróbák stb.) folyamat után a héten ténylegesen nekiálltak a SWATH forgatásának Angliában. Ennek megfelelően meg is érkeztek az első forgatási fotók, amiken sajnos a főbb szereplőket, így Kristent sem látni, de nagyon látványos képekről van szó ezért megemlékezünk róluk (További képek, Forgatási képek). (Egyébként elég sok stábtag tweetel a forgatásról, de semmi lényegeset nem írnak/írhatnak.)
Továbbá még két castinghírrel adós vagyok a film kapcsán: Snow White édesapját, a Királyt Noah Huntley, míg édesanyját Liberty Ross fogja alakítani (aki nem mellesleg a rendező, Rupert Sanders neje). via SwathFansite, swath_movie

Fotósorozat - Anna Kendrick - L.A. Confidential

Anna Kendrickről ismét egy új fotósorozat látott napvilágot, amely az L.A. Confidential szeptemberi számában debütált. A tovább mögött megnézhetitek a fenti kép teljes alakos verzióját, valamint mégegy felvételt. via AKO

2011. augusztus 18., csütörtök

Breaking Dawn-os Merchandise Termékek

A Trends International oldalán az alábbi (nem sok újdonságot felvonultató) Breaking Dawn-os könyvjelzők debütáltak, amiket hamarosan meg lehet venni várhatóan sok más merchandise cuccal egyetemben. via és via (A tovább mögött plusz 3 kép egyéb termékekről.)

Harmadik Abduction poszter

A teljes méretű a tovább mögött. via Moviefone, Diario Twilight

Első előzetes: Trespass

Megérkezett  a Trespass címre hallgató thriller első előzetese, amelyben Nicolas Cage, Nicole Kidman és Cam Gigandet is szerepet kapott. Cage és Kidman egy házaspárt alakít, akikhez néhány rabló betör (az egyikük Cam) egy nagyobb pénzösszeg reményében. A rablás közben viszont olyan szálakra is derül fény, mely a családot és a túszejtőket köti össze...

2011. augusztus 17., szerda

Dakota Fanning (és Tom Sturridge) Emma Thompson filmjében

A Deadline értesülései szerint végül Dakota Fanning fog az Effie címre hallgató dráma címszereplőjének bőrébe bújni. A film az 1840-es évek Londonjában fog játszódni, amely egy akkoriban nagy port kavart szerelmi háromszög történéseit fogja körüljárni. Effie Gray (Fanning) John Ruskinnak (Greg Wise), a kor ismert kritikusának a felesége volt. A lány viszont nehezen viselte el férje természetét, ezért házasságuk érvénytelenítését kérte, azzal az indokkal, hogy Ruskin impotens és így a házasságuk sem teljesedhetett be. 1854-ben a frigyüket érvénytelenítették, majd 1 évvel később Effie hozzáment Ruskin pártfogójához, John Everett Millais  festőhöz (Tom Sturridge), akinek nyolc gyermeket szült. A filmben még fel fog tűnni Emma Thompson (ő jegyzi a film forgatókönyvét is), Julie Walters valamint Derek Jacobi is. A forgatás Októberben közepén kezdődik Londonban, Velencében és Skóciában. via Collider, Filmklub

Új Breaking Dawn poszter + Alice

Jack_Morrissey szerint ez a Breaking Dawn plakát egy promóposzter, nem pedig a mozikba szánt változat.
Ha lesz HQ, cserélem. via tumblr, TVC

Második Trailer: Immortals

Fotósorozat outtakek

A SWATH stábjáról előkerült néhány (tages) outtake, amik a Comic Con-on készültek az Entertainment Weekly számára (képek). Kellan Lutz két fotósorozat is bővült: Cosmopolitan (+2), ismeretlen (képek). Valamint Anna Kendrick Bullett sorozata is gyarapodott egy felvétellel. via LLL, KLO, tumblr

2011. augusztus 16., kedd

2011. augusztus 15., hétfő

Megjelenések: Tinsel Korey és BooBoo Stewart

A VH1 Do Something Awardsra idén a stábból csak Tinsel Korey (képek) és BooBoo Stewart (képek) látogatott el. Az ezt megelőző napokban pedig Tinsel a G-Star's Women's Night buliján (képek), BooBoo pedig a Végső Állomás 5 hollywoodi premierjén járt (képek). via Zimbio

2011. augusztus 14., vasárnap

Interjú: MyAnna Buring (Tanya) a Breaking Dawnról

Londonban a hétvégén rendezték meg az Empire Big Screen nevezetű eseményt, amelyen a Breaking Dawnból is tartottak egy kisebb bemutatót (levetítették a film trailerét, továbbá a Comic Con-os két jelenetet). Ezen alkalomra a Twilight stábjából MyAnna Buringet (Tanya) hívták meg. MyAnnával a LeicesterSquareTV készíthetett egy interjút, amelynek magyar nyelvű összefoglalását/fordítását alább olvashatjátok:

Mit érzett, amikor kiderült, hogy ő lesz Tanya: „Magamon kívül voltam az örömtől, mikor megtudtam, hogy én fogom Tanyát eljátszani a következő Twilight filmekben. Egy felvételt küldtem el magamról az Államokba, majd két héttel később kaptam egy hívást, hogy enyém lett a munka. Enyhén szólva is, szürreális volt. ”
Mit gondol, miért szeretik ennyire az egész világon a Sagát? „Előszöris úgy vélem, hogy Stephenie Meyer egy hihetetlen könyvszériát írt meg, olyan karaktereket talált ki, akikkel az emberek tudnak azonosulni. És akikkel akarnak is azonosulni. Másrészről ott ez a Rómeó és Júlia vonal; a nagy, örök szerelem gondolata mindenki számára vonzó, továbbá az is, hogy olyan társat találj, aki teljesen mértékben odavan érted. Most, hogy a filmek is elkészültek mindezt a képernyőn keresztül is átélheted, nem csupán a könyvek lapjain keresztül.”

2011. augusztus 13., szombat

A Breaking Dawn Part 1 Soundtrackje November 8-tól a boltokban!

A mai napra az "ajándékok" sora nem ért véget, a Twilight FB oldalán bejelentették, hogy az első rész soundtrack albuma 2011. November 8-tól vásárolható majd meg. Továbbá megnyílt egy weboldal is, amely csak a soundtrack apropóján készült. (Katt a képre és máris ott vagytok.) A teljes méretű borítót pedig a tovább mögött találjátok.

Interjú: Entertainment Weekly - Breaking Dawn Part 1

Katt a képre az interjúért.

Évfordulós ajándék a Summittól: egy újabb Breaking Dawn still

Ma ünnepli Bella és Edward az 5. házassági évfordulójukat, a Summit pedig az alábbi BTS stillt töltötte fel a Twilight Facebook oldalára.

Kellan Lutz a Dylan George és a WWE buliján

Los Angelesben egy buli keretében bemutatták a Dylan George 2011-es őszi kollekcióját, a parti házigazdája nem más volt mint ezen kollekció arca, Kellan Lutz (képek || videó). Továbbá még aznap egy másik bulin is feltűnt, amit a WWE (a jelenlegi legnagyobb és legsikeresebb pankráció promoter cég) szervezett (képek || videó). via KLO, Kellan twitter

2011. augusztus 12., péntek

W magazin - Kristen Stewart #2 - képek, videó, interjú

Címlap (955x1280) || Az interjút Annie lefordította, katt a képre és máris olvashatjátok
A W magazin feltette az oldalára normális minőségben a Kristenről készült képeket, továbbá az interjú is olvasható már (elméletileg le lesz fordítva). Továbbá készítettek egy úgynevezett Screen Test videót is, amelyben az interjúban olvashatókról is beszél, de valamivel hosszabb formában. A tovább mögött ezt is megtaláljátok, plusz képekkel egyetemben.

2011. augusztus 11., csütörtök

Entertainment Weekly - Breaking Dawn stillek - MQ

Az EW elkezdte kiadogatni normális minőségben a stilleket. +2 a tovább mögött

W magazin - Kristen Stewart #1 (előzetes)

A tovább mögött még 3 gyönyörűséges képet találtok via kristenstewart Lj

Entertainment Weekly szkennek - új Breaking Dawn stillek

A tovább megtaláljátok a hQ minőségű szkenneket. Kattra nőnek.
Az interjú fordítása is érkezik 1-2 napon belül, igyekszünk. via KStewartNews

Az Entertainment Weekly idei első őszi címlapján a Breaking Dawn

Legnagyobb örömünkre április után az Entertainment Weekly címlapját ismét Twilightos köntösbe öltöztették. A címlapot pedig az Entertainment Tonight műsorában fedték fel először (videó 3:01-től), amely péntektől kapható az amerikai újságárusok standjain. A szeptemberi duplaszámban egyébként az őszi-téli időszak nagy filmes durranásait veszik majd sorra (így a listában a Breaking Dawn mellett az Abduction is helyett fog kapni). via Spunk-Ransom

2011. augusztus 10., szerda

Még két still az Abductionből

A másodikért katt a továbbra  via és via

Kristen Stewart a W magazin szeptemberi címlapján - részletek

Amióta csak tudjuk, hogy a W magazin szeptemberi címlapján Kristen Stewart fog szerepelni, szinte azóta várjuk tűkön ülve az ezzel kapcsolatos infókat. Ma estére pedig megérkezett a legeslegjobb hír, hisz a magazin twitteren keresztül tudatta velünk, hogy holnap (éjszaka) közzé teszik a teljes cikket és a fotósorozatot is. Can't wait! Továbbá kiderült, hogy Kristenről Mert Alas és Marcus Piggott párosa készítette a fotókat (korábbi munkáikért katt ide).

The Help premier - Bryce Dallas Howard és BooBoo Stewart

Novemberben nálunk is bemutatásra kerül Bryce Dallas Howard és Emma Stone közös filmje, a The Help (feliratos előzetes). A film premierjét pedig Beverly Hillsben tegnap megtartották, amin mint látható a sugárzó kismama is megjelent (képek), és BooBoo Stewart is feltűnt (képek). via Zimbio