2011. augusztus 28., vasárnap

Scene Lousiana interjú Ashley Greene-vel

Ezen év novemberében Ashley Greene-t az Alkonyat: Hajnalhasadásban láthatjuk viszont. A kétfelvonásos befejezés első részében a barna szépség negyedszerre bújik Alice Cullen bőrébe. A Scene Lousiana Ashley-t azon személyes és szakmai tapasztalatairól kérdezte, amikkel az első rész mozikba kerülése óta gyarapodott.
"Az első film hihetetlenül idegtépő volt, mert a rajongóknak a könyvszéria okán Alice-ről volt már egy elképzelésük. Tudtam, hogy nagymértékben meg kell felelnem az elvárásoknak… a Hajnalhasadásban viszont már olyan volt a karaktert magamra ölteni, mintha az egyik kedvenc farmeromat húznám fel. Alice-t ismerem belülről és kívülről egyaránt, megértem a motivációját és a múltját is. Mint magam, mint a karakter szempontjából sokkal magabiztosabban érzem magam a bőrömben…
Az Alkonyat volt az első 'nagy' filmem, egyikük sem számított arra a sikerre, ami ezzel járt. Most, három filmmel és sajtókörútakkal a hátunk mögött, tudom hogy mire számíthatok és sokkal nyugodtabb vagyok. A bámulatos rajongóinktól rendületlen támogatásban van részünk, így alázatossággal viseltetek irántuk. És az hogy egy ilyen szereplőgárdával dolgozhattam együtt, ráadásul Bill Condon vezetése alatt is. Azzal viccelődtünk, hogy visszatérni a Hajnalhasadásra olyan, mint a nyári szünet után az utolsó középiskolai évedbe belekezdeni!" A teljes interjú a forrásnál olvasható.

0 megjegyzés: