2011. augusztus 27., szombat

A szeptemberi VMAN magazinban Taylor Lautner és Xavier Samuel

Ma már az olyan pasik, mint Harrison Ford, John Travolta, Brad Pitt vagy akár Orlando Bloom lenyugodtak és megállapodtak, így hát eljött az ideje, hogy a fiatal színészek új generációja egy csapásra meghódítsa Hollywoodot és a hölgyek szívét. Ezek a srácok elérik, hogy a lányok elaléljanak tőlük, a rendezők felfigyeljenek rájuk és ami a legfontosabb, szívtipró státuszukhoz színészi képességeik is hozzájárulnak.
A teljes méretű kép a forrásnál nézhető
A VMAN magazin, Az archetípus című szeptemberi számában egy csapat fiatal és tehetséges újoncot mint Hollywood következő nagy szívtipróit veszi szemügyre. […] Az ifjú [Logan] Lermanhoz a listán csatlakozik Xavier Samuel, a 27 éves ausztrál, akit azóta vesznek Hollywoodban számításba, mióta szerepet kapott az Alkonyat: Napfogyatkozásban. Szintén szerepet kapott Roland Emmerich Shakespeare trhillerében, az Anonymousban, amely idén ősszel kerül mozikba. Az önmagát vándornak/nomádnak aposztrofált Samueltől mikor azt kértük, hogy definiálja a siker forgalmát egy Bob Dylan-i megközelítéssel élt. „Azt hiszem a siker titka abban rejlik, hogy a magad módján éld az életed.” mondta az ausztrál a VMAN-nek. „Bob Dylan úgy vélte, hogy „A sikeres ember az, aki reggel felkel, este lefekszik, és közben azt csinálja, amihez kedve van.” Ez nagyjából igaz is.” De van még jónéhány extra dolog – eltekintve a teljes szabadságtól – ami miatt Samuel számára valamirevaló ez a fiatal és sikeres szívtipróság. „Lóvé és nők.” Viccel avagy sem, igaza van. via

A Szeptember elsején megjelenő VMAN magazinban olvasható majd a teljes interjú, amelyből kiderül, hogy kik fértek még fel Hollywood legifjabb szívtipróinak listájára. A magazin címlapján pedig nem más fog szerepelni, mint Taylor Lautner. Ezen címlapról pedig már kaptunk egy kis ízelítőt - itt nézhető.

0 megjegyzés: