2011. augusztus 9., kedd

Teen Choice Awards: Interjúk - Összefoglalás

MTV interjúk
Taylor Lautner (videó): az MTV riportere először arról kérdezte, hogy miként szokott az ilyesfajta eseményekre felkészülni, azt mondja, hogy ez elég nehéz ügy, mert soha nem tudhatod mi fog történni, de végülis mindig jól sül el a dolog. A Breaking Dawnról is szó esett pár szó erejéig, látta-e már a filmet? „Igen, láttam már párszor. Először még a forgatások közben, de az még egy igen nyers vágás volt. Viszont azóta már jópár változatát láttam, amik egyre jobbak és jobbak voltak. Sok érzelmes pillanattal fogsz közben szembesülni, mérges és dühös is leszel, ugyanakkor garantálom, hogy jónéhány alkalommal sírni is fogsz – ez egy nagyon jó vegyítés. Határozottan más lesz, mint az előző részek.”

Ashley Greene (videó): Ashleyt a közös főzésekről kérdezték, ismét elmondta hogy a forgatások ideje alatt Kellannal együtt jártak bevásárolni, majd a vásárolt alapanyagokból főztek is. Főleg halas, csirkés kajákat csináltak, de egyszer készítettek sütőtök levest is (amit először ott próbáltak ki).

Nikki Reed (videó): Nikkit az MTV-sek a közelgő esküvőjéről faggatták, amelynek előkészületeiből Nikki beszámolója szerint vőlegénye, Paul McDonald a sorozatos koncerturnéja ellenére bőven kiveszi a részét. Továbbá Nikki megmutatta a speciális körömlakkfestését itt – mindegyik körmére „kicsi Paul”-okat és a srác bandját, a The Grand Magnolias-t pingálták.

Los Angeles Times (cikk és videó): a riporter Taylort az Abduction kaszkadőrjeleneteiről kérdezte: „A trailerben láthattad, ahogy egy hatalmas üvegnapellenzőszerűségen csúcsom le, nos azt valóban én csináltam meg. Egyébként a biztosítótársaság kicsit kiborult a film forgatása alatt, mert minden egyes nap úgy álltam oda, hogy a „kaszkadőrdolgokat Én csinálom, igaz?” és 99%-ban igennel válaszoltak, ami nagyon klassz volt. Szereztem pár zúzódást, de nem vészeseket.”

US Weekly (cikk): BooBoo Stewartot a Breaking Dawn esküvői jelenetéről kérdezték: „Kicsit furcsa volt, mert miközben ahogy ott ültem azt éreztem, hogy ez valójában nagyon megható. Billy Burke nagyszerű volt ebben a jelenetben, ahogy odakísérte Bellát az oltárhoz.” Kristenről és Robról: „Az elmúlt két év alatt ahogy találkoztam velük, mindig ugyanolyak voltak. Nem lógtunk állandóan együtt, de amikor találkoztunk – mindegy a helyzet őrült mivoltától – mindig olyan lazák voltak.”

Associated Press (cikk és videó 0:26-tól): a sztárvilágból Taylor kiért van oda: „Jessica Albáért. Sajnos házas, és van már gyermeke, de még mindig nagyon szexis.”

Access Hollywood: az Access-ek nem szívbajosak ugyanis Lea Michele-t a Glee sajtónapján meglepték egy bekeretezett fotóval (videó), amely Róla és Taylorról készült múlthét pénteken a HFPA jótékonysági ebédjén. Ezzel Taylort a TCA vörösszőnyegén szembesítették, akinek a reakciója a következő volt (videó): „Komolyan mondod? És az én példányom hol van? Ez fantasztikus. Egyébként nagyon furcsa volt, mármint életemben először találkoztam vele, de igazán édes volt. Nagyszerű lány.” Tay ismét elmondta, hogy senki ne akarja hogy szerepeljen a Glee-ben mert nem egyáltalán nem tud énekelni. És mit szól ahhoz, amit Mark Wahlberg mondott Róla szintén a HFPA-n: „Nagyon tisztelem és becsülöm mindkettőjüket (itt DiCapriora gondol még), Mark bámulatos ember, nem tudom ezt eléggé megköszönni.” Ashleyt az Acces szintén ezen bizonyos mondatokról kérdezte (videó): „Tudok róla. Bármi jó dolog is történik Taylorral annyira megérdemli, a legédesebb és legőszintébb srác, akivel valaha is találkoztam. Szóval nem is történhetett volna ez meg jobb emberrel.” Bronson Pelletier (videó) is osztja Ashley véleményét, szerinte is Taylor megérdemel minden elismerést, mert keményen dolgozik a sikerért.

Illetve itt van még pár videó amit megnézhettek, ezekben már nagyjából az előző interjúkban elhangzottak ismétlődnek. E!Online: Taylor, Ashley  Fox: Taylor, Ashley, Bronson

0 megjegyzés: