2011. augusztus 1., hétfő

Új Jackson és Kellan fotósorozat + miniinterjú, WFE stillek

Jacksont és bandáját a 100 Monkeyst új fotósorozaton láthatjuk viszont, melyet az Accidental Sexiness készített és beígértek egy interjút is, ahol majd az új projektjeiről, a zenész életről valamint a színészetről faggatják majd. Kellanról a Just Jared készített egy portrésorozatot és egy interjút is, ami hamarosan olvasható lesz majd itt is, addig viszont az angolul tudók erre találhatják. A WFE utószeleként pedig a naaagy interhálón találtak pár új stillt.
Kellan-t a DKNY party-n kapták el pár mondat erejéig:
Forgatás: pólóval vagy póló nélkül?
Szerződésben rögzített, hogy minden szerepben, amit megkapok félmeztelenül kell lennem. Az Immortals hamarosan a mozikban lesz és hát mi, mint görög istenek eléggé félmeztelenben és szuper szexi szoknyácskákban vagyunk! De a Syrup-ban is van egy apró topless zuhanyzós jelenetem...

Hogyan maradsz formában?
Szeretek játékokat kitalálni utazás közben. Van egy külön repülőgépes edzéstervem, amiben még le sem izzadhatsz -- ki szeret egyáltalán repülőn izzadni. De azért mégis megcsinálhatsz egy kis valamit mondjuk százszor és máris úgy érzed, mintha edzettél volna.

Mi a kedvenc hűsítő koktélod?
A kókuszvizet úgy lehajtom mint a fene! De nagyon szeretem még a jégkását és az epres-banános shake-et is.

Hamarosan kijön a saját tervezésű ruhamárkád. Avass be minket!
Abbot + Main lesz a neve. A kényelmesség az elsődleges szempont. Venice-ben [Beach?] élek és szerintem nagyon fontosak azok a ruhák, amiken érzed, hogy a szellő könnyen átjár.

Kedvenc napszemüveged?
Sajnos elég kicsi fejem van, így a nagyobb napszemüvegek egyáltalán nem jók rám. Nagyon válogatós vagyok, de a DKNY szemüvegjeit nagyon szeretem!
via KLO, fashionweekdaily, lionandlamblove.org, RPLife

1 megjegyzés:

Jaj Nekem, Kellan milyen helyes ezeken a képeken... és a szemei... Ó TE JÓ ÉG!