2012. július 9., hétfő

Boldog szülinapot nekünk!

Ma ünnepli 3. és egyben utolsó születésnapját a Twinform :) Ilyenkor mindig megköszönünk Titeket, hogy vagytok nekünk és hogy mindennap hozzásegítitek az oldalt egy újabb élményhez. Köszönjük a csendes olvasóknak, a megmondóknak, a lájkolóknak, a heti/napi olvasóknak, minden partnerünknek és segítőnknek.
A közös utunk lassan de biztosan a végéhez közeledik, de egyelőre ne gondoljunk a búcsúra, hisz itt a nyár, a promó még csak most indul be igazán, és mire megjelenik a legutolsó rész dvd-n, addig még nagyon sok jó és izgalmas dologban lesz részünk/részetek!

Sajnos ismét csak képletesen, de fogadjátok sok szeretettel a sütimuffokat és köszönünk Nektek mindent, amit adtatok az elmúlt 3 év alatt :)

7 megjegyzés:

Én 2 kategóriába is beleillek, a csendes és a napi olvasóba is :-) Köszönöm Csajok a rengeteg munkát, amivel nap mint nap sok-sok kellemes percet szereztek Mindannyiunknak! További jó munkát a bloghoz, és sok sikert az Életben!

Nagyon boldog 3. Szülinapot Twinform! :)
Annie-Barbi, köszönjük, hogy minden nap frisseltek és fáradhatatlanul szerkesztitek a honlapot!
A Twinform a legjobb Twilighttal foglalkozó honlap! :D

Én a csendes, napi olvasók közé tartozom, de ezúttal billentyűzetet ragadtam, h elmondjam, mennyire hálásak vagyunk fáradtságos munkátokért. Sok honlapon, blogon "járkálok" nap mint nap, de ilyen igényes, jól felépített bloggal még nem találkoztam. Akik ennyire precízen, naprakészen és intelligensen szerkesztik ezt az oldalt. Nagyon büszkék lehettek magatokra és remélem ez a honlap csak a kezdet a sikeres utatokon. Egy biztos, ha már nem jöhetek fel ide naponta, üresebb lesz az életem. További minden jót kívánok, és boldog 3. születésnapot. Lassan óvodába mehettek! :) Sok pusszancs Eszter

Én is a csendes olvasók körébe tartozóm,de ha már ilyen szép számot ünneplünk,szeretném megköszönni nektek,hogy szinte minden dolgot tőletek tudok meg legelőször,és sok-sok kellemes pillanattal ajándékoztatok meg!Köszönöm,a fáradozásitokat és Twilight forever! :D Puszi.Pati.:)

Boldogságos Szülinapot Csajok! :) <3

Mi is köszönjük, hogy vagytok nekünk, meg azt a sok-sok mindent (az interjúktól kezdve a videókon át egészen a játékokig :) ).
És igen, nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy ez a legnívósabb twilightos oldal, igaz mióta rátok leltem, mást már egyáltalán nem is olvasok :D

Szomorú vagyok, hogy ez az utolsó szülinapotok, de örülök, hogy megértétek! Boldog szülinapot Nektek és én is köszönöm azt a sok mindent, amit Tőletek kaptunk!!

Én a blog indulásától olvaslak titeket, a napi "rutin" részévé váltatok, és biztos nem tartottam volna ki a Twilight mellett ennyire, ha ti nem vagytok! Mert alig kell kettőt kattintanom, igen, könyvjelző vagytok :P és máris mindent tudok a Sagáról! Köszönöm az élményt és várom az elkövetkezendő hónapokat!
Remélem lesz még közös projektetek, nagyon profi csapat vagytok!
Illetve akkor itt köszönném meg a szakdogámhoz való segítséget, ötöst kaptam és lehet, hogy publikálják is majd valamelyik szaklapban! :D
(Az Alkonyatról írtam a szakdogámat)
Szóval köszönöm a segítséget és minden mást is!!
Puszi:Mesme