2012. július 19., csütörtök

Comic Con (2012): Hitfix interjú Jacksonnal, Ashley-vel és Peterrel

San Diego – „Tényleg nem mondhatok túl sokat, tudod? Itt egy srác a Summittól, fegyverrel a kezében.” Mondta Jackson Rathbone, a Twilight: Breaking Dawn – Part 2 egyik szívtiprója, aki viccesen arra figyelmeztette a Hitfix riporterét, hogy az élete – vagy az övé, vagy épp mindkettőjüké – közvetlen veszélyben a Comic Con press line-ján a Summit mogorva kinézetű „bérgyilkosa” által. Egyébként csak annyit kérdezett tőle, hogy milyen volt az utolsó film nagyszabású harci jeleneteit forgatni. „Ha bármit is mondok lehet, hogy lelő. Vagy téged. De a legvalószínűbb hogy engem fog, viszont ha így van a golyó keresztül megy rajtam, és mindketten meghalunk.” viccelődött a színész. Végül a biztonságosabb témák felé vették az irányt: milyen volt Bill Condonnal együtt dolgozni a két film során? „Bill ezt a bizonyos fajta old-school stílust hozta… egy finom, klassz érzést adott a szériának, amely szép módon zárja le azt.”
 
A szőnyegen Rathbone színésztársa, Ashley Greene is megjelent, aki az általa megformált Alice Cullen fejlődéséről mesélt a széria során. „Azt hiszem Alice nagyszerű karakterívvel bír. Az első néhány film során láthattad az igazán édes, pezsgő és pimasz oldalát, majd a sorozat folyamata során az intenzívebb, még vámpírikusabb oldalát is megvillantja… tudod, egy kicsit az állatiasabbat. Lehetőséged lesz látni azt ahogy harcol a családjáért, és az odaadását amivel feléjük bír. Tudod az utolsó részben azt szeretem, hogy igazi védelmező mechanizmussal bír Jasper és Bella iránt.”
Peter Facinelli is megjelent a riporterek előtt, aki elsorolta hogy az egyes filmekből mik voltak a kedvenc jelenetei (Alkonyat – baseball jelenet, Újhold - Bella sebének összevarrása, és a köztük zajló párbeszéd, Napfogyatkozás – a családi harci edzések, Hajnalhasadás 1. rész – esküvő, Hajnalhasadás 2. rész – még nem látta a filmet. Végül a háláját fejezte ki a rajongók több éves támogatásának.
Készült a Hitfix cikkének részleges felhasználásával.

0 megjegyzés: