2012. július 5., csütörtök

Rövid Teen Vogue interjú Ashley Greene-vel

A Teen Vouge-nak Ashley Greene a két héttel ezelőtti Samsung rendezvényen adott egy interjút, amelyből az érdekesebb részeket lefordítottam. Ugyanezen eseményen a People magazin is készített vele egy videóinterjút, amelyben elárulta, hogy a Twilight filmek forgatásáról az Alice-nyakláncot tartotta meg. 

Milyen érzés lezárni az Alkonyat szériát?
Érzelmi szempontból vegyes. Izgalmas, hogy továbbléphetek és kihasználhatom azt a platformot, azon lehetőségeket, amelyeket a Twilight nyújtott nekem. Az Alkonyat hihetetlen, de időigényes. Az utolsó filmet 7 hónapon át forgattuk. Azt hiszem akkor vág minket majd mellbe, amikor túl vagyunk a premiereken, a sajtókörúton. Ha néhány hónap múlva találkozunk akkor valószínűleg már bánkódni/sírni fogok emiatt.

Gratulálunk ahhoz, hogy bekerültél a CBGB stábjába! Mesélj nekünk a szerepedről!
Lisa Kristalt alakítom, Hilly Krystal lányát – ő hozta létre a CBGB-t [híres New York-i zenei klubot]. Vasárnap egyébként már skype-oltam Lisával – egy nagyon is eleven, élő személy, így ez az egész kicsit félelmetes. De áldását adta arra, hogy én alakítsam, ami nem rossz kezdésként. Egy nagyon kemény nő, a pénzügyeket ő kezelte, illetve az apjával is igazán meg kellett küzdenie. Nagyon izgatott vagyok, hogy egy ennyire erős karakter bőrébe bújhatok.

Továbbá Amerikában nyáron (itthon valamikor szeptemberben) mutatják be a The Apparition című filmed (trailer)!
Igen, augusztus végén jön ki. Ez az első stúdiófőszerepem. Egy paranormális jelenség által kísértett párról szól. Határozottan ijesztő lesz. Ha nem lennék benne, nem is tudom hogy megnézném-e.

0 megjegyzés: