2012. július 14., szombat

Comic Con (2012): Interjú összefoglalás - Fandango I.

A Fandango a szerdai Breaking Dawn Part 2 VIP Celebration-ön mikrofonvégre kapta a Cullen klán tagjait alakító színészeket, akiket - majd tapasztalhatjátok - főleg három témában faggatott a webes mozimagazin riportere. Mindegyik videóhoz írtam kis összefoglalót. 
A jövőbeli projektjeiről: csak idén négy filmen dolgozik, az Empire State forgatása most fejeződött be. Hamarosan boltokba kerül a saját maga által tervezett ékszerkollekciója. A zene is szóba került (közös dalszerzés a férjével, videóklip rendezés, élőben éneklés).
Elsősorban a jövőbeli filmjeiről, terveiről és az írásról („Imádok történetetek elmesélni, de a színészkedés lesz mindig is az első szerelemem.”) kérdezték. A Twilight folytatásról: nagyon szereti a karakterét, ha lenne értelme a folytatásnak, és nem kényszerből készülne, ő készen áll - bár az öregedés gondot okozna, ennek kapcsán egy kis beszélgetés alakult ki a motion capture technológiáról - viszont így is kerek lezártnak tekinti a szériát.
Mi a helyzet a Twilight világán kívül? New Yorkban játszott egy színdarabban, ami sokkoló volt számára, mert színpadon évek óta nem állt. Emellett ősszel jön ki az új filmje, a Liberal Arts. A nővéreivel nemrég vakációzni volt Párizsban. Mit szeretne látni egy esetleges Twilight folytatásban? Jó lenne ha Carlisle-lal a gyerekektől egy kicsit elszakadnának bejárnák a világot, elmennének ők is Esme szigetére, egyszerűen csak egy kis minőségi időt töltethetnének együtt, ugyanis mindig azzal viccelődnek hogy Esme és Carlisle szexuális élete kicsit lanyhult. Liz, bakker! LOL
Az Aim High-ról (most fejezte be a második évad forgatását) illetve arról ment hosszasan a diskurzus, hogy megpróbálják majd a második évadot világszerte nézhetővé tenni (az első évadot a Cambio-n és Facebook-on lehetett nézni, de csak az USA-n belül). Egy aranyos történet: Jackson elmesélte, hogy amikor kimentek meglepni a CC-re várokozó rajongókat, egyikük egy ajándékkosárszerűséggel lepte meg, ezzel megköszönve neki az elmúlt 5 évet. Hozzátette, hogy ez az időszak nagyszerű élmény volt számára, a Twilight rajongók a legbámulatosabbak és legtámogatóbbak. Ha esetleg Stephenie írna egy újabb Twilight témájú kötetet szerinte miről kellene szólnia? Lehet, hogy önzőnek fog hangzani, de nagyon szereti a karakterét és annak háttértörténetét, így nem bánná ha megszületne az X-Men példájára az Origins – The Jasper Story című történet.
Most fejezte be a Tarzan 3D-t, amely egy álommunka volt számára. Az egészet motion capture technológiával rögzítették - ez volt az első ilyen jellegű munkája és egy egészen más szintet képvisel a filmezés terén. A Comic Con-ról: hiába volt már számtalanszor ezen a rendezvényen, ez örökre különleges marad, hisz a Twilighttal utoljára voltak itt. A Twilight folytatásáról: ő sem bánná ha Emmett spin-offot kapna, Emmett krónikái címmel, mivel Jacksonhoz hasonlóan ő is nagyon szereti a karakterét, és a háttértörténetét.

0 megjegyzés: