2012. július 11., szerda

Casting hírek: Kendrick, Burke, Gabriel és egy kis Fifty Shades

Anna Kendrick: A Deadline éjszaka hozta azt a hírt, hogy Anna főszerepet kapott a Drinking Buddies című indie vígjátékban, amelynek munkálatai a hónap végén kezdődnek el Chicagóban.
Billy Burke: A Variety értesülései szerint Billy csatlakozott a Jesus in Cowboy Boots című dramedy stábjához. A film egy olyan kisvárosi fiatal lány (Amanda Michalka) történetét fogja nyomon követni, aki Texas és Oklahoma határán él egy elhagyatott autósmozinál, ám önző anyja (Alicia Silverstone) miatt   kénytelen Cowboy-ba (Burke), a képzeletbeli barátjába kapaszkodni. A forgatás múlt héten kezdődött el  a kaliforniai Santa Claritában. 
Andrea Gabriel: az egyiptomi klán Kebi-jét alakító Andrea Gabriel pedig szerepet kapott (egy Dubai-ból érkező Amira nevű üzletasszonyt fog alakítania) a Gossip Girl/Pletykafészkek 6. évadában - adta hírül szintén a Variety

Fifty Shades: E.L. James a Fifty Shades trilógia írónője egy brit fan eventen a RedCarpetNewsTV-nek elmondta, hogy nem tartaná jó ötletnek ha a készülő filmváltozatban Christian Grey-t Robert Pattinson, míg Ana Steele-t Kristen Stewart formálná meg. "Úgy vélem ez nagyon bizarr lenne! Egyszerűen... uggh furcsa!"
A casting kapcsán viszont megjegyezte, hogy Ana szerepére kb. 4, míg Mr. Grey-ére 3 ember van a fejében, de nem fogja elárulni hogy kikre gondolt, mert nincs erre felhatalmazása illetve az előkészületeket illetően még nagyon korai szakaszban tartanak. Habár épp tegnap adta hírül a The Hollywood Reporter, hogy az Oscar-díjra jelölt The Social Network/A közösségi háló két producere Michael De Luca és Dana Brunetti fog a film mögött állni. Update: közben beüzemelték a film hivatalos Facebook oldalát.

2 megjegyzés:

Van rá esély hogy Andrew Garfild is pályázott Christian Grey megformálására???
Csak ha már a közösségi hálónál tartunk...

Andrew mint Grey?! Alapvetően merész elgondolás, de egy Pókember trilógiával a "nyakában" kétlem h megpályázná ezt a szerepet.