2012. július 25., szerda

Casting hírek: Cali, Condon, Lutz, Sarafyan és Buring

A Variety ma este hozta azt a hírt, hogy Alex Pettyferrel folynak a tárgyalások a Cali férfi főszerepére. Kristen Stewart következő filmjéről bővebben ezen posztok során írtam. A forgatás a tervek szerint valamikor augusztusban/szeptemberben kezdődik.

Bill Condonnak pedig úgy látszik megvan a Twilight utáni következő megbízatása: ő fogja rendezni az egyik WikiLeaks filmet. A projektről többet a Filmklub megfelelő posztjában olvashattok.

Kellan Lutz barátunkat is elhalmozzák (Kid Cannabis, Tarzan) filmszerepekkel, ugyanis a The Hollywood Reporter értesülései szerint David Tillman All You Need is Love? című független drámájában láthatjuk majd Camille Belle oldalán. A film egy olyan alternatív világban fog játszódni, ahol a homoszexualitás a normális, az elfogadott. Belle egy sztár hátvédet(?!) fog alakítani, aki beleszeret a Kellan által megformált feltörekvő újságíróba. Ám amikor a viszonyukra fény derül, a párt elkezdik terrorizálni.

A Deadline hírei szerint Angela Sarafyan (Tia) pedig szerepet kapott a Joseph Finder regénye alapján készülő Paranoia című kém-thrillerben. A film további főszereplői: Liam Hemsworth, Gary Oldman, Harrison Ford és Amber Heard. A forgatás már elkezdődött.

Végezetül a Tanyát alakító, MyAnna Buring a Downtown Abbey című brit sorozat speciális karácsonyi adásában fog szerepelni - adta hírül először a The Sunday Times.

0 megjegyzés: