2012. november 26., hétfő

Az utolsó rendezői levél Bill Condontól

A Twilight Saga Facebook oldaláról:
Üdvözlet a globális Twihard család tagjainak!

Most, a Madridból Berlin felé tartó úton úgy gondoltam, beköszönök még egyszer utoljára, mivel végre Ti is láthatjátok min is dolgoztunk olyan intenzíven. Nehéz elhinni, hogy a ma esti berlini premier után a Twilight utazásom a végéhez ér. Majd' 3 éve írtam Nektek először. Nagyon büszke vagyok arra, amit azóta együtt létrehoztunk és remélem, hogy a második rész felér az elvárásaitokhoz, ami Stephenie terjedelmes Saga-ját lezárja. Reméljük sikerült mindannyiótoknak elkerülni a spoilereket, hogy teljes mértékben élvezhessétek a csavarokat és búcsú ajándékokat, amelyeket Nektek tartogattunk...

Még egyszer köszönöm, hogy így online is a rajongótábor családtagjának érezhettem magam...köszönöm, hogy San Diegóban képesek voltatok A Sorban aludni, csak azért, hogy velünk nevessetek a H csarnokban...hogy hihetetlen távolságokat tettetek meg, azért, hogy LA-ben csatlakozzatok hozzánk a Sátorvárosban és az idei Rajongó Táborban. Mindenek felett köszönöm, hogy rám bíztátok ezt az egész világot, amivel olyan sokat törődtök - a Ti lelkesedéseteket próbáltuk meg minden részletnél figyelembe venni. Ha már itt tartunk, azt hiszem sosem fogom kiheverni azt a szégyent, mikor az első riói forgatási éjszakán világszerte Twihard-klánok kémkedtek utánunk. A szinte azonnal közölt képeknek hála, időben emlékeztettek minket arra, hogy Edward és Bella nászútjáról hiányzik egy bizonyos eljegyzési gyűrű... (Még egyszer elnézést!)

Ezzel együtt, a Forksban eltöltött időm lejártával rengeteg barátságot viszek magammal - hihetetlen tehetséges színészeket és olyan új, kreatív partnereket, mint Melissa Rosenberg, Guillermo Navarro és Phil Tippett. Remélem még sok ideig ismerhetem majd őket és hamarosan együtt dolgozhatunk olyan filmeken, melyekről most még csak álmodozunk. A Los Angeles-i hétfői premier éjszakáján Phil azt mondta, csinálnunk kéne egy "hatalmas, véres szörnyfilmet". Vajon lesz hely benne egy musical számnak?

Viszlát a mozikban.

Örökké,
Bill

0 megjegyzés: