2012. február 9., csütörtök

BD Pt. 1 DVD promó: Kellan Lutz televíziós és rádiós szereplése

A hamarosan megjelenő Breaking Dawn Pt. 1 DVD/BD megjelenésének promózásában Kellan Lutz is bőven kivette a részét, hisz a héten járt Jimmy Falllon esti műsorában, valamint az ausztrál Kyle&Jackie O reggeli rádiós műsorának is nyilatkozott. Röviden:
- a Fallon Show (videó): mesélt legutóbbi projektjéről a Java Heatről, amelynek indonéziai forgatásán kisebb sérüléseket is szerzett. Továbbá kiderül, hogy mi a közös Kellanban és a Fallon által megformált 'Rob is bothered'-ös karakterben. :) 
- a rádiós műsor (meghallgatom): nem volt még szerencséje a második részhez, de valószínű hogy kivárja a premier napját ugyanis a BD első részét is akkor látta, mert az elmondása szerint a rajongókkal együtt először látni egy egészen más élmény. A színésztársai közül kiről kérdezik legtöbbet? Egyértelmű a válasz: Robról, pontosabban mindig a mobilszámát szeretnék kiszedni belőle. A széria esetleges folytatásáról mi a véleménye? Nagyon szeret Emmett karakterébe bújni, szóval semmi jónak nem az elrontója. A beszélgetés során még szóba került a Java Heat, az ausztrál barátnője, a Super Bowl és még Madonna is. Illetve a rajongók is feltehettek kérdéseket: pl. hol látja magát 10 év múlva? LA Vs. New York? Kedvenc Twilight filmje a forgatások szempontjából? Lesz e Rob&Kristen között egyszer házasság? (Ez az a kérdés amiben ő nem kompentens, de akárhányszor együtt látja őket "imádnivalónak és őrülten szerelmesnek tűnnek.")
Ezeken felül mivel Kellan még mindig New York-ban tartózkodik, ellátogatott a Divathét keretében megrendezett amfAR New York Gálára (képek). via Zimbio, Cullen Guys

0 megjegyzés: