2012. február 16., csütörtök

Összefoglalás II. rész: Interjú Casey Labow-val

Lee Pace-ről: "Egyszerűen annyira imádom őt. (A való életben) még jóképűbb, vonzóbb és ebben a filmben szintén szuper szexi." Még mindig tartjátok a kapcsolatot? "Igen, tartjuk. Még mindig jóban vagyunk, például egy hónappal ezelőtt találkoztunk New Yorkban."
Kapcsolattartás a többi színésztársával: "Maggie Grace-szel, Mia Maestro-val és MyAnna Buringgel nagyon közeli kapcsolatban maradtunk. Annak ellenére, hogy MyAnna Londonban él. Ja és persze ott van Julia Jones is. Julia, Maggie, Mia és jómagam számtalanszor lógunk együtt. Mia ugye zenél, szóval fel szoktunk tűnni a fellépésein. Márciustól kezdődően pedig Maggie-vel egy jótékonysági eseményt vezetünk, aminek a neve A Night for the Dolphins. Miát pedig felkértem, hogy lépjen fel rajta - természetesen igent mondott." 
A kontaklencsékről: "Tudod engem nem zavart annyira, mint sok más embert. Sokuknak kényelmet órákat okozott. Az tény, hogy fájhat a fejed ha órákon át viseled őket és nem is olyan klassz amikor naponta négyszer nyúlkálnak a szemedbe, de nálam ez nem jelentett nagy gondot."
A reakciójáról amikor meglátta magát a teljes Kate-s kosztümjében: "Annyira nagyon izgatottá váltam, és letörtem attól a ténytől, hogy nem készíthettünk képeket! Annyira meg szerettem volna mutatni a barátaimnak, de egyszerűen ezt nem tehettük meg."
Az esküvői jelenet forgatásáról: "Szürreális és őrületes volt. Ez volt az utolsó, amit felvettünk a teljes produkciót tekintve, szóval sok volt az érzelem akkor, mert mindenki számára eljött a vége. Az egész elég zárt volt, egyikünknek sem engedték meg, hogy előtte lássuk Kristent a ruhában. Tehát mindenki reakciója valódi volt."
Véleménye a menyasszonyi ruháról: "Gyönyörű, csodálatos. Egyébként nem erre számítottam, mert elméletileg Alice keze van benne, szóval egy kicsivel több bodort/fodort vártam."
Végezetül Casey elárulta, hogy a DVD-n és BluRay-en megtalálható Edward&Bella személyes esküvői videójához a jókívánságokat előre nem scriptelték/szövegezték le, mindenki saját kútfőből dolgozott.

0 megjegyzés: