2012. február 11., szombat

Levél Stephenie Meyertől

A burok forgatása február 13-án, hétfőn megkezdődik és annyira izgatott vagyok. Egyfajta álom, hogy a kedvenc sci-fi filmem, a Gattaca megalkotója és rendezője irányítja ezt a filmet is. Imádom azt a forgatókönyvet, amit ő írt (a könyvemből), imádom a gyönyörű vízióját és imádok vele együtt dolgozni.

Nem tudom eléggé elmondani, hogy mennyire izgatott vagyok a szereplőgárda miatt. Hihetetlenül el vagyunk kényeztetve tehetségekkel, annyira áldottak/szerencsések/a sors kegyeltjei voltunk a szereplőválogatás során. Wanda/Melanie egy nagyon bonyolult karakter, és hosszú ideig produceri körökben a legnagyobb aggodalmunk az volt, hogy megtaláljuk azt a színésznőt, aki képes ezt a két eltérő személyiséget életre kelteni. Ekkor jött Saoirse és mindannyiunk aggodalma megszűnt. Ha soha nem volt szerencséd a játékához, jó szívvel ajánlom legutóbbi filmjét, a Hannát. Valójában bármiben is nézed meg, érteni fogod hogy mire is gondolok. Miután Saoirse csatlakozott hozzánk, egyre-másra szerződtek le a bámulatos színészek. A napokban pedig lehetőségem nyílt arra, hogy találkozzak Willam Hurttel (!!), aki teljes Jeb szakállban és hajkoronában pompázott, sírni tudtam volna az örömtől. Bámulatosan néz ki – mindannyian bámulatosan néznek ki! – alig várom, hogy jövő héten láthassam őket akció közben.

És egy újabb hihetetlen ember csatlakozik a stábunkhoz – azt hiszem én vagyok az első, aki ezt bejelenti – Maggie-t a csodálatos Frances Fisher fogja alakítani. Köszöntelek Francis, nem is lehetnék annál boldogabb, hogy Te is csatlakozol hozzánk!

Múlt héten szétnéztem a barlangban. Még nem fejezték be, de hűha! Jártam már ezelőtt néhány díszletben – a Napfogyatkozásban használt hegytetőn, Cullenék házában, a Volturi központjában, Edward és Bella kunyhójában (imádom!) – de ehhez fogható nincs. Nagy és gyönyörű, ebben körbesétálni olyan mintha a képzeletemben járnék.

Még nem tudok képeket megosztani, ugyanis minden titok. De alig várom, hogy láthassátok azokat a bámulatos dolgokat, amik folyamatban vannak.

Ez az elfoglaltság nem ér egyhamar véget, hisz jelenleg három projekt (Breaking Dawn Pt. 2, Host, Austenland) is folyamatban van. Ugyanakkor remélem, hogy lesz időm egy kicsit írni, de bebizonyosodott, hogy a forgatáson való írás számomra egy meghatározhatatlan cél volt tavaly. Viszont alig várom a májust, amikor hivatalosan is hazatérek és visszaülök a számítógépem elé, ahol a legjobban szeretek lenni.

Steph

0 megjegyzés: