2009. július 19., vasárnap

Adventureland - vélemény

Adventureland

Az Adventureland főszereplői 20 év körüli fiatalok, akik különböző okok miatt kezdenek a Kalandparkban dolgozni, így James /Jesse Eisenberg/ is, aki a továbbtanulásához próbál pénzt keresni.
Itt találkozik Em-mel /Kristen Stewart/ is, akivel egyre inkább egymásra találnak, és mivel a munka elég gáz ezért a kollégákkal gyakran bedobnak egy vicces cigit vagy iszogatnak, így próbálják átvészelni a nyári munkát. Em-nek azonban van még valaki az életében, akitől nem tud elszakadni... A történet nem merül ki ennyiben, a film során sokat megtudunk a többi szereplő hátteréről is és rá kell jönnünk, ez koránt sem egy nyári tini vígjáték. Mindenkinek megvannak a személyes problémái, a felnőttéválás kapujában álló szereplőknek döntéseket kell hozniuk.

Szóval aki egy jó kis röhögős vígjátékra számít, annak nem hiszem, hogy tetszeni fog, bár azért volt benne jócskán vicces jelenet, de a film inkább komolyabb hangvételű.

Kristen Stewart játssza Em szerepét, aki talán az események egyik fő mozgatórugóját képező karakter.
A színészi alakítása végig rendben volt és valószínű nem ez lesz "élete szerepe" , de a tőle elvárható szintet hozza /rajongók szeretni fogják :) / és mekkora mázlista már, hogy Ryan Reynolds is "megvolt" neki... :)

Érdekesség: ebben a filmben is szerepet kapnak az óriás pandák, úgy mint Rob filmjében a Remember me-ben is :)

A filmet 2009 március 27-én mutatták be Amerikában, Greg Mottola rendezésében.

Trailer itt /mivel ez R besorolású, azt jelenti 16 éven aluliaknak nem ajánlott..../

Origós kritika itt

0 megjegyzés: