2009. július 13., hétfő

Interjúrészlet Marcus megszemélyesítőjével

A ScifiWire készített egy exkluzív kérdezz-felelek interjút Christopher Heyerdahllal, aki a New Moonban Marcust alakítja. Az interjú egy kiragadott része, melyben a szerepéről beszél:
"Ő az egyik legöregebb vámpír a földön, és hát ki ne akarna eljátszani egy 3000 éves vámpírt?" mondja Heyerdahl. "Olyan szereposztással kellett dolgoznom, melyben ott volt pl. Michael Sheen. ... Nagyon jól szórakoztunk egymás ugratása közben.”
„Ez a része a filmnek Chris Weitz rendező szerint olyan, mint egy reneszánsz festmény. A képek teljesen gyönyörűek és a karakter is nagyon régi, drámai alak."
Heyerdahl hozzáteszi: "Én így közelítem meg őt /Marcus karakterét/: Amikor Marcust elővezetik, akarata ellenére van ott. Ő és a szerelme megpróbáltak elmenni szörnyen hosszú idővel ezelőtt. Számos tragikus körülmény közrejátszásában, élete szerelmét megölték, így kényszerítették maradásra és hogy erejét a Volturi presztízsének növelésére használja. Nem igazán szemléli éberen az eseményket és nem vágyik az örökkévalóságra.”
"Amikor Edward és Bella besétálnak, Marcus képes érzékelni kapcsolatuk erejét, ami felébreszti őt, visszahozza az örök élet unalmából és felragyog benne valami, így Marcus szinte már izgatottá válik. Megpróbálja türtőztetni magát, hogy a lehető legkisebb mértékben fejezze ki hataloméhségét, és ez Aroval egy elég érdekes konfliktust eredményez. Lehet hogy nem tudod, de Marcust meglehetősen beszövi, hogy ennek a szerelemnek a szemtanúja. Ugyanakkor nagy fájdalmat okoz ez neki, hisz emlékezteti arra amije volt és elveszített. Ezt nagyon összetett volt eljátszani, főleg mikor pár sorod volt. Érdekes lesz látni hogy vágják össze."

0 megjegyzés: