2009. július 22., szerda

Comic Con tájékoztató

Mivel Annie netje nem működik, ezért én írtam meg a tájékoztatót a Comic Con-ról. Remélem minnél előbb rendbe jön {mármint a net :)}, mert nem tudom, hogy egyedül mit fogok csinálni, hiszen kettőnk közül ő a "Comic Con-szakértő".

Tehát hivatalosan ottani idő szerint 2.15 és 3.15 között lesz a NM találkozó.
Mit már írtuk a hírek szerint a 3 főszereplő ott lesz és válaszolni fognak a rajongók által feltett kérdésekre, illetve két exkluzív jelenetet is be fognak mutatni a filmből.

Az időeltolódás - 9 óra tehát, azt jelenti hogy magyar idő szerint kb. este 11 körül kezdődik a Comic Con minket érintő része. Úgy tervezzük, hogy egész éjjel fent leszünk és folyamatosan nézni fogjuk, hogy van e új információ, esetleg videó. És amint lesz rögtön fel fogjuk rakni az oldalra.

Akinek lesz kedve és energiája és szeretne velünk beszélgetni az elér minket a chat-en keresztül holnap éjjel. De pénteken mindenképpen nézetek az oldalra, mert várhatóan rengeteg hír és videó lesz.

Update
Annie:
Kisebb idegösszeomlás után ugyan, de visszatértem, remélem ez a szennyes net nem fog szórakozni, mert különben elég közelről megfog ismerkedni egy téglával, egy baltával és egy medence vízzel... Ez a szolgáltatóra is vonatkozik...
Szóval elhoztam nektek a Twilight speciális vetítésére szóló jegyek képeit, ez ugye egy olyan vetítés, ahol a szereplőkkel együtt nézheti meg pár szerencsés rajongó az Alkonyatot! Mivel csak képem van, így marad az irigykedés...

Köszi Twifans!

0 megjegyzés: