2009. július 31., péntek

Rachelle Lefevre utolsó jelenete

Miközben minden rajongót Rachelle leváltása foglalkoztatja, eközben a Twilight Saga forgatókönyvírója, Melissa Rosenberg felfedett egy jelenetet, melyben Victoria szerepel.
"Van valami amit szeretek Victoriában." mondta Melissa. "Nagyon szórakoztató volt a gonosz vámpírokat írni - nagyon élvezetem azt is mikor James jeleneteit írtam." Mivel a történet Bella szempontjából íródott meg, és ezáltal is lett forgatva, így nem tudjuk hogy Victoriával mi történt miután Jamest megölte Edward, de Chris Weitz, a New Moon rendezője lehetőséget adott Melissának, hogy Bella szemszögétől eltávolodjon. Egy jelenetben azt láthatjuk majd mikor Victoria az autópályán vezet. "Lehetőségem volt arra, hogy felderíthessem Victoria mit csinált," fedte fel Rosenberg. "Az egyik jelenetben azt láthatjuk majd, ahogy nagyon gyorsan vezet egy autót."

Azt valószínűsítem, hogy ez a jelenet majd a film végén lesz. Milyen jó lenne ha ismét Victoriával érne véget ismét a második Twilight film, hiszen az első is az ő jelenetével zárult. Így valamifajta ismétlődő motívum megjelenne a filmekben, és egyben a harmadik film cselekményére nézve is utalna.

0 megjegyzés: