2009. július 22., szerda

D. Slade már dolgozik az Eclipse-en

A harmadik rész rendezője, az eddigiekben nem nagyon lophatta be magát a rajongók szívébe, ugyanis megkérdezték a Twilight-ról, mire ő azt mondta, ha egy fegyverrel fenyegetnék, hogy nézze meg, akkor inkább lőjék le.... A későbbiekben azonban írt, egy bocsánatkérő levelet, melyben elmondta, hogy ezt a kijelentését nem gondolta komolyan és hogy azon lesz, hogy a harmadik részt a lehető legjobban készítse el, és számára mennyire fontos, hogy a rajongók elégedettek legyenek majd a filmmel.
Hát engem igazából még ezután a levél után sem győzött meg nagyon, de amikor ma ránéztem a twitter oldalára, megváltozott a véleményem. David már nagyban keresi a megfelelő helyszíneket, sőt az újszülöttek búvóhelyét és a csatatér helyét is megtalálta már!
Valamint tett fel két képet is,amik NEM a konkrét helyszínek, csak terepszemle közben ezek is szóba jöttek, de ezek egyáltalán nem biztos, hogy benne lesznek a filmben!! Mindenesetre a képek nagyon szépek, nekem abszolút bejönnek és David-nek is örülök, hogy ilyen jó dolgokat mutat meg a rajongóknak. David-nek jár egy piros pont a részemről :)

0 megjegyzés: