2009. július 29., szerda

A Summit hivatalos megerősítése a színésznő cseréről

Lefordítottam a Summit hivatalos levelének azon részét, amely a harmadik Twilight filmre, az Eclipse-re vonatkozik. Szó van benne a színésznőcseréről és a film történetéről is, szóval aki a harmadik könyvet nem olvasta az legyen óvatos, de kijelöltem hol van benne a spoiler-es rész.

Rachelle Lefevre színésznőt fel fogja váltani Bryce Dallas Howard Victoria szerepében


2009. JÚLIUS 28. KALIFORNIA LOS ANGELES — Summit Entertainment ma jelentette be, hogy Bryce Dallas Howard veszik át ’Victoria’ szerepét a stúdió következő produkciójában a THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE című filmjében. Rachelle Lefevre színésznő, aki Victoria karakterét alakította TWILIGHT-ban és THE TWILIGHT SAGA közelgő részében az NEW MOON-ban is, nem fogja folytatni a szerep eljátszását egy másik elkötelezettsége miatt, ugyanis a filmek ütemterve miatt konfliktus alakult ki. A TWILIGHT SAGA: ECLIPSE forgatása augusztusban kezdődik Vancouver-ben.
THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE, a stúdió harmadik Twilight franchise filmje, melynek alapját Stephenie Meyer bestsellere adja, a rendezést David Slade fogja ellátni, míg a forgatókönyvet Melissa Rosenberg jegyzi. Észak-Amerikában a mozikban várhatóan 2010. június 30-án Szerdán fog debütálni a film.
„Hihetetlenül boldogok vagyunk, hogy Bryce beleegyezett, hogy csatlakozik a franchise-hoz”- mondta Erik Feig, Summit Worldwide Production és Acquisitions elnöke. „Rachelle nagyszerűen alakította Victoriát a mozivásznon, de Bryce egy új dimenzióját fogja hozni a karakternek. A franchise szerencsés, hogy egy olyan tehetséges színésznő mint Bryce fogja alakítani a szerepet.”
Howard nemrég Kate Connor főszerepében láthattuk a Terminátor: Megváltásban, de szerepelt a Pókember 3-ban , A lány a vízben-ben és A falu című produkciókban is. Golden Globe-ra jelölték egy HBO film, az Ahogy tetszik-ben alakított szerepéért.

Spoiler
THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE című részében Bella újból veszélyben találja magát, ahogy Seattle-t feldúlja egy sor rejtélyes gyilkosság és egy rosszindulatú vámpír bosszúért kiálltva folytatja utána a keresést. A történet középpontjában választásra kényszerítik szerelme, Edward és barátja, Jacob között— annak tudatában hogy ezen döntése magában rejti annak a lehetőséget, hogy fellobbant egy korlátlan ideig tartó harcot a vámpír és vérfarkas között. Az érettségi rohamosan közeledik, és Bellának szembe kell nézni-e élete legfontosabb döntésével.
Spoiler

Saját megjegyzés: Reggel Annie azzal a hírrel hívott fel, hogy Rachelle-t leváltják. El sem akartam hinni! Megértem a stúdiót és Rachelle-t is, de utálom mikor kicserélik egy sorozatban a színészeket. Nem hiszem el, hogy egy kompormisszumos megoldást nem lehett volna kidolgozni. Nagyon megszerettem Rachelle-t, nagyon jól alakította Victoriát, szimpatikus volt, mindig mosolygott és ami a legfontosabb szerette a rajongóit. Hiányozni fog! :(

0 megjegyzés: