2009. július 20., hétfő

Újabb cikkek a forgatásról és Noot Seear /Heidi/

Egyre több forgatásokról szóló beszámoló lát napvilágot mostanában a New Moon film háza táján. Szerintem ez azért lehet, mert mikor ezeket a részeket készítették aláírathattak valami titoktartási nyilatkozatot az ott lévőkkel és valószínűnek tartom, hogy ez a titoktartás most járt le, aminek mi csak örülhetünk, hiszen szinte özönlenek a hírek :)

A Hitfix is kint járt a forgatáson, ők a jelenetet látták, mikor Edward és Bella már a Volturi előtt van és éppen Jane "lendül akcióba" . A jelenetet így írják le:
"A kamera szöget vált és Jane-t látjuk, amint fájdalmat okoz Edwardnak. Csak egy kis intéssel, minden szó nélkül. Aztán a következő jelenetnél már Bellát látjuk, akit Alec tart vissza attól, hogy odarohanjon Edwardhoz. "Kérlek hagyd abba" mondja Stewart "Ne bántsd őt" . A jelenetnél Alice is szerepel.
Amíg a rendező megbeszéli a szereplőkkel a következő jelenet részleteit van egy kis időnk beszélgetni a sorozatba újonnan csatlakozó brit színésszel, David Heyerdahl-al, akinek ez egy nagy kiugrási lehetőség, hiszen az egyik fő Volturi vezért, Marcust játssza. Elmondja, hogy van egy visszaemlékezős jelenete, melyben ő, Aro és Dr.Cullen 18.századi körülmények között szerepelnek és éppen fegyverszünetet kötnek. Ez a jelenet nem valószínű, hogy benne lesz a filmben. "

Chris Weitz rendező így nyilatkozott Heidi karakteréről:
"Olyasvalakit akartunk a szerepre aki földöntúli megjelenésű és páratlan szépségű, de közvetíteni tudja a kedvességet és a fenyegetettség érzését egyszerre. Ritkán találni ilyen attraktív személyiséget aki ráadásul még színészkedni is tud." A szerepre AnnaLynne McCord neve is felmerült.
Noot-ot /aki elsősorban modell/ is megkérdezték szerepéről:
"Nagyon meg voltam ijedve, mert forgatás közben nem volt szabad a kamerába néznem, a kifutón pedig pont az ellenkezőjét kell csinálnom-mondja Noot, akinek nehéz volt hozzászoknia az ibolyaszínű kontaktlencséihez. " Szinte fél méterig sem láttam el. Kristen-re /Stewart/ kellett néznem én meg : "oké, hol van?"

Forrás: nmm.org

0 megjegyzés: