2009. július 20., hétfő

Vegyes vágott

A Twilight-saga szereplői teljesen szétszéledtek a nagy világban, így apró hírek következnek, Kellan-ről, Nikki-ről, Kristen-ről, Peter-ről és Alex-ről.

Kezdjük Nikkivel, akire Görögországban leltek rá, Paris Latsis-al, aki egy görög hajómágnás fia és mellesleg Paris Hilton ex-pasija. A pasi tud normálisan is kinézni, higgyjétek el, de ez most nem jött össze neki /haj/....


Peter és Alex a londoni Comic Con-on vettek részt, ahol rajongókkal találkoztak és autogrammot osztogattak és sok közös képet is csináltak a fanokkal. Peter egyébként egy nappal később érkezett a tervezettnél, ugyanis otthon felejtette az útlevelét és lekéste a repülőt-írta twitterén. Viszont azóta folyamatosan autogrammot oszt, bár már nem Londonban, hanem Dublin-ban. Alex több rajongó állítása szerint is eszméletlen jófej és mindenkihez van néhány kedves szava :)

Kristen továbbra is a The Runaways című filmet forgatja, szóval megint csak forgatási képek, de ezeken legalább már normálisan be van lőve a haja és a sminkje is. Szerintem nagyon jó lesz Joan-ként. A képre kattintva megnézhetitek a többi fotót.

És végül, de nem utolsó sorban, mindenki kedvenc nagymackója Kellan, Atlantában volt a Twi/Tour-on, melyre az Eric-et alakító Justin Chong is elkísérte. Az eseményről videók és képek is készültek, melyeket a itt nézhettek meg.

1 megjegyzés:

Alex szerintem is nagyon édes!!