2009. július 14., kedd

Rövid interjú Rachelle Lefevre-vel

Rachelle Lefevre interjút adott a London Free Pressnek, amiben mesél a New Moon és az Eclipse rendezőjéről is. Általában mikor egy film sikeres, a stúdió ragaszkodik a megteremtőjéhez/alkotójához. De a New Moont Catherine Hardwicke nem vállalta, helyére Chris Weitz került.
Rachelle Chrisről:
"Rosszul is elsülhetett volna” ismerte el Lefevre. „A Harry Potter előbb átesett ezen a szakaszon, ami a hasznukra vált. ’Szóval szerintem ha a Potter-gyerekek is keresztül estek egy rendezőváltáson, és rendben voltak, akkor mi is rendben leszünk.”
"Chrisnek egy határozott és tiszta elképzelése volt a filmet illetően. Figyelembe vette az előzményeket – így ment minden olyan gördülékenyen.”
David Slade-ről is eléggé pozitívan nyilatkozik:
"Az időzítés teljesen jó David-nek, mert az Eclipse sötétebb hangulatú, mint az előző két film. Több az akció. Ez nem egy horrorfilm, de elég sötét." Ahogyan a sorozat fejlődik, úgy bontakozik ki Lefevre szerepe Victoria-ként, aki a bosszút tervezi, szeretője James halála miatt. "Mivel az első filmben nem voltam annyira sokat a vásznon, tiszta lappal akartam kezdeni. Még több energiát akarok belevinni és erőteljesen, de játékosan jelen lenni. Ez azért van, mert (Victoria) élvezte becserkészni Bellát James-szel. "De miután Jamest megölték, ez már csak az alaposan kitervelt bosszúról szól, ami egy teljesen más helyről érkezik. Ez többé már nem játék."

0 megjegyzés: