2009. július 23., csütörtök

New Moon Sajtótájékoztató - folyamatosan frissül-LEZÁRVA

18:34 Látták a New Moon szereplőit, Kristen állítólag egy fehér kabátszerűséget visel.

18:40 Az ET leszedte az oldaláról a linket, kb 10 perce szóval semmit mutattak, de hogy ez változni fog e, még nem tudjuk. A link mindenestre nem működik.
18:42 Az ET egyik munkatársa írt, hogy lesz élő közvetítés és semmiről sem maradunk le,mert még nem kezdték el a sajtótájékoztatót
18:53 http://www.etonline.com/live/la.html ezen a linken elvileg működnie kéne, de nekünk abszolút csak álló képeket mutat, biztosan mert több ezren próbálják élőben nézni
19:00 állítólag megérkeztek a szereplők, és megkérték a jelenlevőket, hogy személyes kérdéseket ne tegyenek fel
19:04 azt írják Rob álmosnak tűnik és ráférne egy adag kávé :)
19:12 A sajtótájékoztató elkezdődött, Kristen teljesen Joan Jett külsőben nyomja, Rob haját pedig állítólag még sosem látták ennyire rendezettnek. Taylor-t kérdezgették, aki azt mondta, hogy a tavalyi Comic Con-on figyel fel rájuk igazán a világ. Majd Rob nyilatkozik a filmről , hogy ha csak a hangját lehetett volna hallani az nem igazán lett volna jó, ezért tették bele a filmbe az "Edward-látomásokat".
19:17 Rob szerint ez volt élete egyik legnyugisabb melója, mert az összes nyomás Taylor-on volt. Megkérdeztk Robot, hogyan tudja normálisan élni az életét mostanában, mire azt felelte: sosem volt normális az életem".
19:21 Rob elmondta, hogy az egyik jelenet amit ma be fognak mutatni, az egy Edward-látomásos rész lesz
19:23 Az egyik riporter Robnak: melyik lenne az a kérdés amire nem szívesen válaszolnál: Rob: "Milyen Taylor-ral csókolózni" viccelődik Rob.
19.26 Taylor és Kristen egyaránt szívesen emlékezik vissza a "szakítás jelenetükre". Mesterséges esőben csinálták végig a jelenetet. "Ez rossz volt és nem igazán viseltem sok mindent." - mondta Taylor. Taylor kedvenc könyve az Eclipse.
19:28 Rob nem lesz rajta a New Moon zenei albumán
19.29 Egy újságíró kérdezett Rob és Kristen kapcsolatáról. De megkérték, hogy ilyeneket ne kérdezzenek, mert már az elején megmondták hogy személyes kérdéseket ne tegyenek fel.
19:30 Vége a sajtótájékoztatónak.

0 megjegyzés: