2009. július 17., péntek

Részlet: Chris Weitz interjú

A Hitfix.com készített a New Moon rendezőjével, Chris Weitz-zel egy interjút amiben sok dolgot elárul a filmről. Egy részlet belőle:
Melyik jelenetet szeretted fogatni?
"Őszintén szólva nagyon sok szórakoztató jelenet volt a filmben. Igazán élveztem a Volturi-központjában játszódó jelenetet, habár ez egy óriási szervezési fejfájást okozott. Bizonyos szempontból ezek azok a jelenetek, amiktől a leginkább rettegsz, mert annyira időigényesek és olyannyira bele kell találnod, mint mondjuk a Volturi-lakhelye,ez teszi a kedvenc jelenetemmé ezt a részt, mert ez a film tetőponja, mikor Bella megpróbálja megállítani Edwardot az öngyilkosságban. Ezerféle rendkívüli lehetőséget adott a középkori főtér ebben a toszkánai kisvárosban, a legszebb vidék a Földön, és ez egy rendkívüli lehetőséget adott, hogy ott dolgozzunk.. Szürreális volt, mert minden Twilight fan ott akart lenni egész Európából és Montepulciano-ban [Olaszország] vagy a közelében lenni mindenáron, és hotelszobát foglaltatni maguknak. Ahol a szereplők és a stáb tartózkodott. Szóval ez a furcsa Beatles-mánia féleség folyt ebben a szép városban. Öt napig tartott ez a bizarr fesztivál-hangulat. És ez egyáltalán nem volt zavaró. Hihetetlenül örömteli volt, hogy ezek az emberek tapsoltak minden egyes jelenet után, ha elszúrtuk, ha nem. Pedig elképzelésük sem lehetett róla, mivel nem voltak elég közel ahhoz, hogy hallják. Ha lenéztél a sikátorba, ahová már a kamera 'nem látott', több száz fiatal lányt láthattál, akik csak azért jöttek, hogy a közelében legyenek annak, amit szeretnek."

A hétvégére megpróbáljuk az egészet lefordítani, de kis türelmetek kérjük, mert most özönlenek a hírek, fordítanivalók, de igyekszünk majd vele. 

0 megjegyzés: