2009. július 27., hétfő

Tinsel Korey - Emily Young

A TwilightLexicon interjút készített Tinsel Korey-val, Emily Young megformálójával.

Tinsel egy nagyon tehetséges fiatal lány, hiszen énekel, táncol, színészkedik és zenéket is szerez.
Az interjúban elmeséli tapasztalatait a New Moon forgatásáról és elképzeléseit Emily Young-ról.


K: Olvastad a Twilight könyveket? És ha igen, melyik a kedvenced és miért?
V: Olvastam a New Moon-t és most az Eclipse-t. A Breaking Dawn is megvan. Vissza kell majd térni ehhez a kérdéshez, ha kiolvastam őket.

K: Milyen volt a meghallgatási folyamat számodra?
V: A meghallgatás L.A.-ben volt, ahol ott volt Chris Weitz a rendező, Rene Haynes és Joseph Middleton a casting direktorok. A forgatás nagyszerű volt, Chris nagyon lelkes és tehetséges rendező. Alig várom, hogy láthassam a New Moon-ról alkotott elképzeléseit ahogy életre kelnek.

K: A stáb többi tagjával, akik szintén a Quileuete szerepeket játsszák töltöttetek e időt a háttértörténetek vagy a kapcsolatok kiépítésével?
V: Már azelőtt felépítettem a háttértörténetem, mielőtt találkoztam volna a fiúkkal, volt már egy elképzelésem, hogy ki is Emily. A találkozás és a lógás a fiúkkal csak segített elmélyíteni az első gondolataimat a szerepről. A legtöbbünk nagyon hasonlít a karakteréhez.

K: Milyen hosszú volt az a folyamat mialatt elkészítették a sminket és a jelmezt? Egy kicsit mesélsz róla?
V: Órákba telt mire tökéletesen kész lett a smink és várnod kell majd, hogy lásd a filmben a varázslatot amit a sminkes részleg hozott létre.

K: A MySpace-n képek és videók is vannak a hagyományos tánc és zenei fellépéseidről. Melyik művészi formát részesíted előnyben: a színészkedést, a zenét vagy a táncot?
V: Nem igazán részesítem előnyben az egyiket a másiknál, ezek mind különböző szemszögei a kifejezőképességemnek: mindegyiket ugyanúgy szeretem.

Tinsel MySpace oldala

K: Úgy látszik vonzódsz olyan szerepekhez, ahol a nőknek érdekes múltjai vannak. Milyen dolgok fognak meg, mikor fontolóra veszel egy szerepet?
V: Nem igazán vagyok tudatában annak, hogy ezekhez vonzódom amit az előbb említettél, ezután elgondolkodtam ezen és azt hiszem tényleg így van. (Hangosan nevet.) Lényeges, hogy olyan dolgok legyenek a szerepben ami lehetőséget ad arra hogy megszüntessen valamilyen sztereotípiát.

K: Milyen volt Chris Weitz-zel dolgozni?
V: Ő nagyon színészközpontú, valószínűleg azért mert ő is színész. Nagyon figyelmes és lelkes. Remélem az az öröm ér a jövőben, hogy ismét együtt dolgozhatunk.

K: Hogyan jellemeznéd Emily Young-ot?
V: Oh Istenem, azt hiszem nem engednék meg, hogy egy kisregényni valót meséljek ezért az interjúért. (Hangosan nevet.) Tehát hadd foglaljam össze egy mondatban. Emily egy túlélő, a csapat szíve és lelke, amikor lent vannak (érzelmileg - a ford.), akkor felrázza őket.

K: Van valami amit meg szeretnél osztani a Twilight rajongókkal?
V: Szeretném megköszönni nekik a támogatást, amit tőlük kaptam, és örülök hogy ebben az utazásban részt vehettem velük.


Köszönet a képért a HGE-nek.

0 megjegyzés: