2010. július 20., kedd

Következő projektek: Anna Kendrick, Jackson Rathbone, Michael Sheen

A színészek életében nem csak a Twilight filmek léteznek, így az alábbiakban összeszedjük ki milyen filmekben fog feltűnni a közeljövőben (a Breaking Dawn-on kívül). A második részbe azokat a színészeket válogattuk be, akiket a hazai mozik vásznán is viszontláthattok:
Anna a Scott Pilgrim-ben, Jackson a Léghajlítóban, M.Sheen a Tron:Legacy-ban
Anna Kendrick
Film címe: Scott Pilgrim vs. The World
Karakter akit játszik és történet: Anna Stacey Pilgrim-et alakítja, aki a ha jól sejtem a főszereplő srác tesója, a film egy képregényadaptáció, a sztori szerint Scott Pilgrim találkozik egy lánnyal, akivel járna is azonban a lány kegyeiért le kell győznie annak 7 gonosz exét. Főbb szerepekben Michael Cera, Chris Evans. Magyar feliratos előzetes itt.
Mikor lesz mozikban: hazai bemutató idén október környékén.
Jackson Rathbone
Film címe: The Last Airbender/ Az utolsó léghajlító
Karakter akit játszik és történet: Aang egy olyan nagyhatalmú törzs utolsó leszármazottja, akik uralni tudták a négy elemet, azonban mára már csak a kisfiú maradt ebből a klánból és ereje miatt nagyon sokan meg akarják ölni. Jackson Sokka-t alakítja, aki felkarolja a kissrácot és a továbbiakban ő lesz a védelmezője. Magyar szinkronos előzetes itt.
Mikor lesz mozikban: július 29. azaz pár nap múlva!!
Michael Sheen
Film címe: Tron: Legacy
Karakter akit játszik és történet: Castor. A Tron: Legacy története szerint Sam, Kevin 27 esztendős fia kutakodni kezd eltűnt apja után. Egy nem várt fordulat után a filmfanatikusok számára igen jól ismert virtuális világba csöppen hősünk, ahol apja is rengeteg időt töltött el. Eztán kezdődik el az élet-halál hajsza, melynek célja pedig nem más, mint a menekülés (a sztorileírás innen). További szereplők Olivia Wilde, Garrett Hedlund, Jeff Bridges. Szinkronos előzetes itt.
Mikor lesz mozikban: idén decemberben.

1 megjegyzés:

Na, most jól elbizonytalanítottatok. Ez az Airbander egész jónak tűnik, csak nekem túl StarWars-os, meg Avataros hangulatú. Bár talán határeset. Viszont jónak tűnik a sztori, meg szimpi benne a kissrác, meg Jackson szerepe is. Megnézni, vagy nem nézni, ez is a kérdés? :)