2010. július 29., csütörtök

Következő projektek: Nikki Reed, Billy Burke, Cam Gigandet

A színészek életében nem csak a Twilight filmek léteznek, így az alábbiakban összeszedjük ki milyen filmekben fog feltűnni a közeljövőben (a Breaking Dawn-on kívül). A befejező részben Nikki, Billy Burke és Cam Gigandet szerepeit vesszük szemügyre:
Cam a Priest-ben és Billy Burke a Drive Angry-ben
Nikki Reed
Film címe: Catch .44
Karakter akit játszik és történet: Három barátnő Kara (Nikki), Tes és Dawn Las Vegas-ban próbálnak megélni alkalmi munkákból, azonban egy nap Kara találkozik a rejtélyes Mel-el aki bűnözési megélhetőséget ajánl a lányoknak, akinek elfogadják az ajánlatát. A kezdetben jónak tűnű dolog azonban érdekes fordulatot vesz mikor a lányok élet-halál szituációba kerülnek egy pszichopata orvlövésszel, egy kamionsofőrrel és egy bekattant élvonalbeli szakáccsal. A filmben szerepelni fog még Bruce Willis és Forest Whitaker is.
Mikor lesz mozikban: a forgatást július elején kezdték, szóval mindenképpen jövő évi bemutatóra számítsunk.
Billy Burke
Film címe: Drive Angry
Karakter akit játszik és történet: a Billy által alakított karaktert egyelőre nem listázza az imdb viszont kis kutatás után elvileg megtaláltam, hogy egy Jonah nevű figurát alakít. A film sztorija sem bonyolult egy apa bosszúhadjáratra indul lánya elrablói ellen. Ha minden igaz az apa szerepét alakítja Nicholas Cage.
Mikor lesz mozikban: kinti tervezett bemutató 2011 február
Megjegyzés: Billy jelenleg egy újabb Catherine Hardwick által rendezett filmben is szerepet kapott, ez egy Piroska és a Farkas feldolgozás melyben Amanda Seyfried is szerepel.

Cam Gigandet
Film címe: Priest
Karakter akit játszik és történet: Hicks (Gigandet)egy kisváros seriffje, csatlakozik egy vámpírvadász bandához, miután a vérszívók elrabolták barátnőjét. A csapat egy papnak segít visszaszerezni a vámpírok által elrabolt unokahugát is. A filmben elég sok híresebb színész szerepel szóval simán reménykedhetünk hazai bemutatóra (szerintem): Paul Bettany, Lilly Collins, Karl Urban, Christopher Plummer. Előzetes itt.
Mikor lesz mozikban: kinti bemutató 2011 május.
Megjegyzés: Cam a Burlesque című musical-ben is szerepet kapott ahol Christina Aguilera-val fog együtt szerepelni.

1 megjegyzés:

Huh kiváncsi leszek a Burlesque-ra , láttam már arról is "forgatási" képeket, sztem jó lesz :)