2010. július 22., csütörtök

Következő projektek: Ashley Greene, Kellan Lutz, Peter Facinelli

A színészek életében nem csak a Twilight filmek léteznek, így az alábbiakban összeszedjük ki milyen filmekben fog feltűnni a közeljövőben (a Breaking Dawn-on kívül). A harmadik részben 3 közkedvelt Cullen családtagot veszünk szemügyre:
Kellan a Love, Wedding,Marriage és az Immortals; Ashley a LOL és Peter a Loosies forgatásán
Ashley Greene
Film címe: Butter
Karakter akit játszik és történet: A történet szerint a középnyugati városka lakói izgatottan készülnek a helyi vaj-szobrász versenyre. Jennifer Garner az egyik nagymúltú versenyzőt alakítja, de újabb nyerési lehetőségeit beárnyékolja egy újonc fiatal lány. Ashley egy Kaitlen Pickler nevezetű lázadó természetű középsulis tinit fog alakítani. További szereplők Hugh Jackman, Jennifer Garner, Olivia Wilde.
Mikor lesz mozikban: kinti tervezett bemutató 2011, de a szerepeosztás és a műfaja miatt (vígjáték) szerintem itthoni mozikban is várhatjuk.

Film címe: LOL
Karakter akit játszik és történet: Ash karaktere egyelőre nem ismert, annyi azonban biztos, hogy a film a 2008-as francia hasonló című mű amerikai feldolgozása, melyben többek között Miley Cyrus és Demi Moore is fel fog tűnni. Az eredetiben a főszereplő Sophie Marceau volt.
Mikor lesz mozikban: mivel a produkció jelenleg forgatás alatt áll így én ennek is mindenképpen 2011-et jósolnék.
Lábjegyzet: Ashley The Apparition című thrillerje 2011 szeptemberében debütál, melyben Tom Felton-nal fog szerepelni de szerintem a hazai mozik nem fognak bepróbálkozni vele. De ne legyen igazam :)
Kellan Lutz
Film címe: Love, Wedding, Marriage
Karakter akit játszik és történet: Kellan karaktere sem ismert eddig a filmben, viszont műfaját tekintve ez is vígjáték lesz, melyben Mandy Moore és James Brolin is szerepelni fog és az tuti, hogy Kellan szerepe szerint oltárnál fog állni :D
Mikor lesz mozikban: az imdb szerint még idén, 2010-ben, de én erre nem vennék mérget

Film címe: Immortals
Karakter akit játszik és történet: Kellan magát a görög istent, Poszeidónt testesíti meg, a történet szerint pedig egy Thézeusz nevű harcos fog küzdeni a bebörtönzött titánokért. További szereplők Mickey Rourke, Freida Pinto, Stephen Dorff.
Mikor lesz mozikban: kinti tervezett bemutató 2011 november és szerintem nálunk is adni fogják.

Peter Facinelli
Film címe: Loosies
Karakter akit játszik és történet: Peter Bobby-t alakítja. Történet: egy fiatal zsebtolvaj, aki a New York-i metrók aluljáróiban él és meglehetősen szanadosan, szembesül az egykori egyéjszakás kalandjával és annak következményével, miszerint a lány terhes. A fiúnak döntenie kell, hogy felelősséget vállal a tetteiért vagy pedig folytatja önpusztító, nemtörődöm életmódját. A film érdekessége, hogy a forgatókönyvet Peter írta és produceri munkákat is ellát. További szereplők Michael Madsen, William Forsythe.
Mikor lesz mozikban: jelenleg is forgatják a filmet, 2011-re van tervezve a bemutató.

0 megjegyzés: