2010. július 19., hétfő

Következő projektek - Rob, Taylor és Kristen

A színészek életében nem csak a Twilight filmek léteznek, így az alábbiakban összeszedjük ki milyen filmekben fog feltűnni a közeljövőben (a Breaking Dawn-on kívül). Íme az első rész:

Robert Pattinson
Film címe: Bel Ami
Karakter akit játszik és történet: A Bel Ami Maupassant Szépfiú című regénye alapján készült és ahol Rob az 1890-es években élő Georges Duroy-t a törtető, karrierért mindenkre képes fiatal újságírót alakítja olyan színésznőkkel az oldalán mint Uma Thurman, Kristin Scott Thomas és Christina Ricci.
Mikor lesz mozikban: eddigi hírek szerint lehet, hogy már ez év végén a vászonra kerül a nagy mű.

Film címe: Water for Elephants - Vizet az elefántnak
Karakter akit játszik és történet: Jacob Jankowski fiatal állatorvosnak készülő egyetemista, aki egy szörnyű családi baleset után végül a Benzini Testvérek Világhíres Cirkuszában köt ki, ahol eleinte megpróbál beilleszkedni és nem bajba keveredni, azonban a szerelem sem kerüli el. A film alapjául Sara Gruen hasonló című könyve szolgált, további szereplők Christoph Waltz és Reese Witherspoon.
Mikor lesz mozikban: egyelőre még forgatják a filmet és bár a munkálatok végén járnak, még nincs konkrét időpont a bemutatóra.

Film címe: Unbound Captives
Karakter akit játszik és történet: a film egyelőre még csak tervek szintjén mozog, a történet szerint Rob karakterét és testvérét kiskorukban indiánok rabolják el, édesanyjuk azonban nem adta fel a keresésüket és meg is találja őket, azonban a gyerekek már semmire sem emlékeznek korábbi életükből, arról nem is szólva, hogy törzsi körülmények között találnak rájuk és csak komancs nyelven beszélnek. Tervezett szereplők Rachel Weisz és Hugh Jackman.
Mikor lesz mozikban: mivel a film forgatása még el sem kezdődött ezért nincs adat a bemutatóról.
Hivatalos képek a Bel Ami-ból és Rob a Water for Elephants forgatásán
Taylor Lautner
Film címe: Abduction
Karakter akit játszik és történet: Nathan egy iskolai feladat következtében rájön arra, hogy szülei valójában nem is vérszerinti szülei, hanem igazából elrabolták őt igazi családjától. Nem nyugszik és elszökik otthonról, hogy kiderítse az igazságot, ami azonban nem olyan egyszerű, főleg, hogy a CIA is a fiú nyomába ered. További szereplők Sigourney Weaver, Jason Isaacs, Alfred Molina.
Mikor lesz mozikban: a filmet jelenleg forgatják, lehetséges bemutató jövőre várható.

Film címe: Stretch Armstrong
Karakter akit játszik és történet: a film a Hasbro figura Stretch Armstrong (gumiember) karakterére fog épülni. Műfaját tekintve főhősös témával kell számolnunk, a főszereplő különleges képessége, hogy tetszés szerint tudja nyújtani testrészeit, úgy mint például a Fantasztikus Négyes gumiembere.
Mikor lesz mozikban: egyelőre még a forgatás tervezett kezdete sincs meg, de mivel Tay jelenleg az Abduction-ön dolgozik, ezért én azt tartom valószínűnek, hogy a Stretch forgatása mindenképpen csak jövőre kezdődik el.
Tay az Abduction forgatásán
Kristen Stewart
Film címe: On the Road
Karakter akit játszik és történet: Kristen Mary Lou-t, Dean Moriarty feleségét fogja alakítani. A film Jack Kerouac: Úton című novellájából készül, melynek lényege, hogy Dean és barátja Sal átutaznak Amerikán, miközben megvitatják az élet dolgait valamint bepillantást nyerhetünk a vándorló életmódba. Értelmesebb leírás a könyvről itt. A film az amerikaik szemében nagy jelentőséggel bír, a főbb szerepekben Kirsten Dunst és Garret Hedlund.
Mikor lesz mozikban: a forgatás augusztusban kezdődik, szóval ha minden jól megy majd talán jövőre valamikor bemutató.
Film címe: Welcome to the Riley's
Karakter akit játszik és történet: Mallory egy fiatal utcalány, aki sztriptízbárban dolgozik, hogy eltartsa magát. Egy napon belebotlik Doug-ba, aki feleségével még mindig autóbalesetben elhunyt lányát gyászolja és nem képes továbblépni, azonban Mallory-ban meglát valamit és úgy dönt gondját viseli a lánynak, aki nem tud mit kezdeni azzal a helyzettel, hogy hirtelen lett egy családja.
Mikor lesz mozikban: kint ősszel lesz a bemutató, addig is feliratos trailer itt.
Kristen Mallory-ként a Welcome to the Riley's-ban

0 megjegyzés: