2011. november 18., péntek

Szkennek, fotók: Entertainment Weekly

A tovább mögött plusz képek (frissítve!) is megnézhetők a trióról, valamint a magazinban megjelent interjú - új stillekkel karöltve - is elolvasható (fordítás valamikor lesz). 
via@Epnebelle

12 megjegyzés:

Nem tudom, hogy mi történt Kristennel, de mostanában valami eszméletlen szép mindenhol. Mind a premiereken, mind a fotósorozatokon. Nem azt mondom, hogy eddig is csúnya lett volna, de most egészen más lett a kisugárzása.

Ha tudjátok, ha nem elárulok egy titkot: a rendszeres szexuális élet csodákra képes :) Gondolom a kis Kristennel is ez történt, mert teljesen ki van virulva :D

Lili, kb. az első film óta együtt vannak Robbal és Kristen mégis mostanában változott így meg. Ennyit az elméletedről. ;)

Szerintem egyszerűen Kristen most érett igazi nővé. :)

Egy ilyen pasi mellett mindenki kivirulna!

A 2. képen gyönyörűek!

Honnan tudod Ági, hogy együtt vannak?? :D Nekem is van egy fiú barátom, de mindig azt hiszik, hogy szerelmesek vagyunk egymásba.... -.-" elég idegesítő.... xD
Amúgy tényleg gyönyörűek a 2. képen! Szegény Taylor, nem kap sok teret... :D

Ibolya: már bocsi a kérdésért, de te is szoktad a fiú barátod combját simogatni, intim részekhez igen közel, és ő is szokta a fenekeden tartogatni a kezét? szoktatok egymásra úgy nézni, ahogy Rob, és Kristen? Mert, ha igen, ti se csak barátok vagytok! : )

És Taylor nem véletlenül nem kap sok teret mellettük, ahogy Te fogalmaztad.

Még mindig Ibolya vagyok: A face bookon a The Twiligh Saga oldalon láthatsz egy képet Róluk, amit egy valamelyik, tök mindegy melyik újság címlapjára készítettek. Szóval Áginak igaza van, Ők igen csak szerelmesek egymásba. Tán bevésődtek?
:)

Nem is azért nem kap sok teret Tay, mert ez egy BD koncepciós fotózás ugye?

Hű de csípős a stílusod kedves névtelen!
Én a spontán fotókra gondoltam természetesen, és nem a beállítottakra.
De, tök mindegy, hogy Te, vagy én mit gondolunk Róluk, és a kapcsolatukról. Az pont ott tart ahol Ők akarják.

Akár együtt vannak, akár nem, érdekes személyiségek és csodálatos emberek, akik megérdemlik a boldogságot. Mi, rajongók persze örülünk, ha a filmvásznon bemutatott szerelmet együtt élik át...