2011. november 12., szombat

Rob és Kristen a Jimmy Kimmel Showban

imagebam.com imagebam.com
Rob interjújának érdekességei:
Rob úgy döntött, hogy elszakad a szokásos Tv Show-s öltöny egyenruhától így eljött egy sima nadrágban és pólóban. A közönség soraiban ott ül Mama és PapaPattinson is, Rob meg viccelődik, hogy leginkább már csak ilyen tv-s műsorokban tud velük találkozni.
A kézmodellkedéses téma is előkerül, amiről MamaPattinson megerősíti, hogy aszolút nem igaz, bár Robnak tényleg elég lányos keze van. Rob bevallása szerint csak fenékmodellkedett.
A promó utazásokról elmondja, hogy olyan helyekre ment el, amikről sajnos nem tudott semmit. Például a brüsszeli útja során is megkérdezték tőle, hogy hogyan érzi ott magát és mit tud az országról, mire Rob csak a majonézt meg a sültkrumplit tudta kinyögni. A stockholmi sajtókonferencián azt kérdezték tőle, hogy ellátogatna e Finnországba, mire az mondta, hogy hát épp most voltam Belgiumban, de rájött, hogy mekkora baromságot mondott. Stockholm-ban egy nagyszerű élményben is része volt, lányok 4 év folyamatos sikítozása és sírása után megtámadta egy pasi. A csávó köveket dobált rá, mire megjelent előtte egy nagydarab biztonsági, de Rob azt mondta, hogy ne, ne, hagyja, hagy csinálja :D
A brazil forgatásról elmeséli, hogy mivel nagyon más mentalitásúak az ottaniak, egyfolytában meg akarták ölelgetni őket. Így aztán muszáj volt, az egyik testőrt beöltöztetni utcabeli partyarc-nak, hogy ez ne akadályozza a forgatást.
A Bella és Edward közti szex jelenetről elmondja, hogy sokkal erősebb anyag volt, mint amilyennek lennie kellett volna, így le kellett harcolni belőle. Ez egyébként Kristennek volt köszönhető, mert ő ment bele olyan pózokba, ami az üzekedés témakörébe ment már át, Rob csak a szokásos mozdulatokkal dolgozott. Az volt az utasítás, hogy ilyen nagy lökéseket ne csináljon, végezzen inkább apró bökdöséseket.
A forgatáson sok gyereket elhasználtak, így például a robotgyereken kívül (ami egyébként úgy nézett ki mint egy daganatos bagoly, olyan nagy volt a feje), volt egy 3-4 hetes kisbaba is, őt használták a szüléskor és mivel a gyereknek haja volt, a sminkesek raktak rá ilyen kis bébiparókát, hogy ne látszódjon, azonban a gyerek fogta magát, lekapta a fejéről és a sminkesekhez dobta, majd elkezdett sírni. Ezzel kb. az összes filmben parókát viselő színész érzéseit fejezte ki akkor.
Videók: 1. rész | 2. rész | 3. rész. Promó képek ITT.

Kristen interjújának érdekességei:
PapaStew csak a ceremóniát megelőző este tudta meg, hogy Kristen másnap lenyomatot hagy azon a helyen ahol korábban pl. Marilyn Monroe is, ugyanis Stew teljesen elfelejtett szólni a családnak.
A szokásos hogyan lettél színész kérdéskör után egy kis játék: Kristennek el kell dönteni, hogy a videóban szereplő személyek közül ki Megadeth és ki Twilight rajongó.
Majd a már csontig rágott esküvő és szülés téma után, a szex jelenetek forgatásáról egy kis érdekesség: mikor Rob Kimmelnél vendégeskedett elmondta, hogy a szeretkezés (Kristen nem szereti ezt a szót, a "döngetést" jobban bírja) sokkal durvább volt, szóval mikor meglátták a felvételeket azt mondták, hogy ezt az üzekedést meg kell megvágni, leginkább a hangok miatt, hogy a PG-13 keretein belül tudjanak maradni.
Videók: 1. rész | 2. rész. Promó képek ITT.

0 megjegyzés: