2011. november 12., szombat

Megvan a Burok három főszereplője

Az alábbi poszt témája nem kapcsolódik szorosan a Twilighthoz, de szerintem sokatokat érdekel Stephenie Meyer másik regényének, A buroknak filmes adaptációja körüli események/hírek. Az elmúlt napokban, hetekben ugyanis nyilvánosságra hozták azon három színész nevét, akik a regény/film főszereplőinek bőrébe fognak bújni: Saoirse Ronan fogja Melanie Strydert, Max Irons Jared Howe-t, míg Jake Abel Ian O'Shea-t megformálni. A filmet Andrew Niccol (Truman Show, Lopott idő, Gattaca) fogja rendezni, illetve ő gyúrta forgatókönyvvé Stephenie regényét. A forgatás a tervek szerint jövő év februárjában kezdődik Louisianában és Új-Mexikóban, bemutatni pedig 2013. március 29-én fogják Amerikában. Egyébként anno indítottunk egy külön blogot, ahol csak a Burokkal foglalkozunk, ezt ide kattintva érhettek el (melynek bejegyzéseit a Facebook és Twitter oldalunkra is be fogjuk linkelni).

Egyébként hányótok olvasta Steph ezen regényét? Ha már túl vagytok rajta, mi a véleményetek róla? Hogy tetszenek a kiválasztott színészek, a rendező személye? Várjátok e egyáltalán a filmet? Vannak e elvárásaitok a készülő mozifilmmel kapcsolatban? stb. A kommentekbe nyugodtan lehet írni minden ezzel kapcsolatos véleményt. :)

3 megjegyzés:

Sziasztok!
Nagyon örülök ennek a bejegyzésnek,ugyanis pont ma fejeztem be a könyvet. Nagyon tetszett, hogy Stephenie el tudott rugaszkodni az alkonyattól,teljesen más világ, ugyanakkor a szerelmi háromszög (négyszög)is benne van.Stephenie egyszerűen annyira jól írja le a szerelmi szálakat, a párbeszédet és a "nem-beszédet", hogy teljesen bele tudja magát élni az ember. Nekem ő a kedvenc kortárs (külföldi) íróm. :)
Nagyon várom már a filmet is,szerintem a kiválasztott szereplők is jók (talán Jared karakterét egy kicsit idősebbnek képzeltem).A lélek "kivételre-berakásra" nagyon kíváncsi leszek, hogy hogy oldják meg.
De ilyen rendezővel és ilyen könyvből csak valamit szupert lehet alkotni:)

Nagyon várom már,nem régiben olvastam és egyből beleszerettem.Izgalom,szerelem,akarat....Nem nagyon ismerem ezt a rendezőt és a színészeket sem,de majd utánuk nézek.Kár,hogy ilyen későn fogják vetíteni:(,de türelem rózsát ebben az esetben filmet terem:D

Hello, hello!
Őszintén bevallom, hogy mikor megláttam Jake Abel képét és elolvastam, hogy ő fogja játszani majd Ian-t, sikítani tudtam volna a boldogságtól, de ugye ilyent nem teszünk éjjel fél 12-kor. A többieket nem igazán ismerem. Ez volt a fangirl rohamom egyik része, a másik pedig, hogy annyira örülök, hogy ebből a könyvből film lesz, és most lehet megköveztek, de... De én A burkot jobban szeretem mint az egész Twilight Saga-t együtt. Egyszerűen annyira jó az a könyv, és az egész parazita-ufós sztorivonal. Szóval én most nagyon örülök és várom a fejleményeket.:D