2011. november 23., szerda

Entertainment Weekly cikkek

Az odaadó Alkonyat rajongók lehet, hogy felismerik azt a dalt, amely Edward és Bella esküvőjén csendül fel, amikoris megnézik a Breaking Dawnt (vagy már látták is, amely csak a múlthét csütörtöki éjszakai vetítéseken több mint 30 millió dollárt keresett). Ez egy speciális esküvői verziója az Iron&Wine dalának, a ’Flightless Bird, American Mouth’-nak, amely az első Alkonyat film báli jelenete alatt hangzott el először, még 2008-ban. „Mielőtt hozzáláttunk volna az első Alkonyatnak Catherine Hardwicke-kal, Robbal táncoltunk a szobában, próbálva ezt a jelenetet,” mondta Stewart az Entertainment Weekly-nek. „Beraktam az Iron&Wine-től a Flightless Bird, American Mouth-ot, azonnal érzelmessé váltam. Rob nem tudta kezelni ezt a dolgot – furcsa volt! Én viszont azt mondtam, ’oooh, ez tökéletes.’” […] Már beszámoltunk arról, hogy az Iron&Wine dala, ami a ceremónia során hallható miért bír különös jelentőséggel néhány stábtag számára, de Stewart és Pattinson az EW-nek még mesélt néhány dologról, amit a közönség nem láthat majd a film során. Például azt a pillanatot, amikor Pattinson átvedlett egy másik színész bőrébe, amikor az esküvő részeként beszédet mondott új arájának. „Senki nem volt akkor ott,” mondta. „Csak egy csapat statiszta. Majd az egyik felvétel során teljesen átmentem Christopher Walkenbe. Nem tudom miért. Bill Condon azt kérdezte, ’Mi történt? Hirtelen miért játszol úgy, mint Christopher Walken?’ Nem tudtam kivergődni ebből. Ez volt a legfurcsább dolog, ami valaha is történt velem.” Nevet. „Bárcsak gyakrabban előfordulna ez velem.”
Egy másik jelenet, amely során a Denali klán tagjai gratulálnak Bellának és Edwardnak nem került bele teljes egészében a végső verzióba. „Csak egy kis része van benne,” mondta Stewart. „Ez volt az utolsó, amit felvettünk - hajnali négy órakor. Az utolsó közelieket csináltuk, és nevettem – a szó szoros értelemben röhögtem! – ezeken a nőkön. Hirtelen minden annyira nevetségessé vált számomra, úgy voltam vele, hogy 'kik ezek az emberek az esküvőmön?'”
„Az a jelenet csak folyt és folyt… úgy éreztem, hogy örökké tart. Imádtam,” nevet Pattinson. „Mindig is imádom azokat a jeleneteket, ahol Kristen lemarad egy körrel.”

1 megjegyzés:

De igaza van Robnak a "Kik ezek az emberek az esküvőmön?" kérdéssel.