2012. október 31., szerda

Összefoglalás: Az MTV News interjúja Stephenie Meyerrel

Az MTV News riportere, Josh Horowitz exkluzív interjút készíthetett Stephenie Meyerrel, ennek a kivonatát/összefoglalását alább olvashatjátok el.
A Breaking Dawn Pt. 2-ről: Hétfőn (Október 22-én) láttam [a végső változatot]. Ez volt az első alkalom, hogy a már helyére került összes speciális effektekkel láttam. A zene is alá volt keverve, ami valóban nagy  hatással van az érzelmekre. [...] De kizárt, hogy ne válj azzá. Bill Condon nagyon jó érzékkel rendelkezik azt illetően, hogy miként facsargassa az érzelmeidet.
A Kellan Lutz által említett "bónusz jelenetről": Ez igazából így inkorrekt. Úgy hiszem, hogy amiről beszélnek az a DVD extrái között lesz megtalálható/látható, nem a végőfőcím során. Nincs extra jelenet.
A Robert szerinti "nevetséges" vámpírszexről: Igen, tudok róla. Szerintem arra gondolt, hogy milyen kemény is volt a jelenet közben komolynak maradni. Ugyanis 40 ember van a szobában és a legtöbbjük csak pár centire tőled. De amikor nézed ezt a jelenetet, ebből egyáltalán semmit sem fogsz érzékelni - ez a színészi képességeikről tanúskodik.
A könyvhöz képesti változtatásokról: Volt egy rész, amit meg kellett változtatnunk, hogy még vizuálisabbá tegyük. A változtatások révén egy nagyobb történetet kapunk. Melissa [Rosenberggel] ezzel egy hosszú vancouveri vacsora során álltunk elő. Amint kitaláltuk, hogy miként akarjuk ezt megcsinálni, minden a helyére került.
A franchise folytatásáról, az erről folyó tárgyalásokról: Ebben a témában egyáltalán nem folyt még beszélgetés - velem biztosan nem. Bár valóban hallottam/olvastam erről néhány dolgot, de személy szerint erről nem tudok. Egyáltalán nyitott lenne arra, hogy több film esetleg televíziós sorozat készüljön a Twilight-ból? Nem tudom. Kellene egy kis idő, pihenőidő - tisztában vagyok, azzal is hogy a stúdió eltérően gondolkodik dolgokról viszont abban is biztos vagyok, hogy lesz erről még szó. Beszélgetésre mindig nyitott vagyok. Általánosságban én viszont először olvasni szeretek az általam kedvelt karakterekről.
Ha a promóciós időszaknak vége, visszatér az íráshoz? Remélhetőleg. Most kihívással jár. Jelenleg egyébként a halloweeni kosztümömön dolgozom, de a sokat akar a szarka effektus áll fenn. Nem is tudom, hogy tudom-e majd viselni.... sellő leszek, akit egy kalóz hordoz egy kincsesládában.

0 megjegyzés: