2012. október 20., szombat

Összefoglalás: A brit Glamour interjúja Daniel Cudmore-ral

A legemlékezetesebb rajongókhoz kapcsolódó élményéről: „[Nevet.] Nem volt azért annyira rossz. A legtöbbször fogalmuk sem volt arról, hogy ki vagyok; valószínűleg azt hitték, hogy biztonsági ember vagyok. Viszont emlékszem amikor Olaszországban forgattunk, elmentem körülnézni, mert aznap nem forgattam. Csekkolni akartam a helyszínt, így oda is elkeveredtem. Emlékszem ahogy sétálok át a rajongók hadán és fogalmuk sincs arról, hogy ki vagyok, majd egy valaki felfigyelt rám és az infó futótűzként terjedt szét. Úgy voltam, hogy ’Rendben, azt hiszem itt az idő a lelépésre,’ amikor viszont megpróbáltam átjutni a kerítésen az egyik biztonsági srác nem engedett át, mert azt hitte én is rajongó vagyok - mindenki elkezdett nevetni. Megpróbáltam elmagyarázni neki – a srác törte az angolt – hogy ’nem, nem, nem, benne vagyok a filmben,’ ő viszont azt hitte, hogy megőrültem. Csak azt gondolta, hogy ’tudod, mindenki más is azt hiszi, hogy benne van a filmben.’ [Végül ki tudtál jutni?] „Végül, igen! Az egyik stábtag észrevett, odajött és kiragadott.”
A BD Pt. 2 Volturijáról: „Nehéz anélkül bármit is mondanom, hogy sokat elárulnék, de a klánunk úgy gondolja, hogy Cullenék végre olyan súlyos hibát követtek el, amire már régóta várunk. Végre azt érezzük megvan az esélyünk arra, hogy leszereljük őket. A karakteremnek alkalma nyílik a megsemmisítésükre, mivel zavaró tényezők számukra.”
Felix-ről: Igen, azt hiszem egy kicsit többet [láthatjuk majd]. A tény az, hogy a befejező kötet rengeteg karaktert vonultat fel, főleg az utolsó fele. Nehéz a film hossza során minden egyes karakter irányába méltányosságot gyakorolni. Ehhez négy óra hosszúnak kellene lennie a filmnek, ami pedig már nem igazán megvalósítható.”
Az egyes filmekről: „Az Újhold esetén az volt a nagyszerű, hogy megmutatta nekem mekkora dolog is ez [a franchise], mert előtte nem igazán tudtam, fogtam fel – Vancouverben forgatni pedig csodás volt. Majd amikor Olaszországba mentük forgatni – hihetetlen volt. A Napfogyatkozáson viszont már kevesebbet dolgoztam; nem voltam a forgatáson annyit. Majd itt van a Hajnalhasadás 1 és 2 – jól szórakoztunk, olyan volt mint valami tábor. Mindannyian ugyanabban a hotelben laktunk. Sok szabadidőnk volt együtt lógni, jobban megismerni egymást. […] Szóval számomra ez egy vad, ugyanakkor szórakoztató élmény volt, nagyon szerencsés vagyok emiatt.”
A legfélelmetesebb Volturi tag: „Uhm hát magamat szeretném mondani, de azt hiszem, hogy Michael Sheen az…” [Valóban, ő eléggé félelmetes…] „van valami őrület a szemében.”
A trióról: „Umm, Taylorral nem igazán dolgoztam/lógtam együtt. Robbal és Kristennel is csak egy kicsit. A forgatás során állandóan dolgoztak. Szóval csak egy icipicit tudtunk értekezni/lógni együtt a kamerákon kívül.”
A Roberttel közös Újhold jelenetéről: „Azt hiszem [erről kérdeznek a legtöbbet], már csak azért is mert ez volt az első találkozásom/élményem a karakterrel valamint ott az a tény, hogy a főszereplőt majdnem megöltem… emiatt sok rajongó nem igazán volt boldog, ami engem viszont felvillanyozott, mert ez azt jelenti hogy jól végeztem a munkám.”
A kedvenc jelenetéről: „A kedvenc jelenetem? Azt hiszem azok, amiknek köze van az olaszországi forgatáshoz, számomra az fantasztikus élmény volt. Az volt az első alkalom, hogy megtapasztalhattam a Vancouveren illetve a Los Angelesen kívüli forgatást, továbbá igazán gyönyörű helyszínen dolgoztunk. Az ott összegyűlt rajongók lenyűgözőek voltak. Nem gondoltam volna, hogy bárki is ott lesz, majd ebben a kicsi városban 5000 rajongó sikított bárkire, aki sötétített üvegű autóval elhaladt. Eléggé vad élmény volt, olyasmi amit soha nem fogok elfelejteni.”
A Volturi tagjaival/a stábtagokkal való kapcsolattartásról: „Igen, néhányukkal [tartom a kapcsolatot.] Hébe-hóba egymásba botlunk. Twitteren is fent vagyunk, állandóan húzzuk egymást, ha pedig sikerül találkoznunk az baromi klassz, ugyanis máskor forgattunk, sokszor külön csoportokban, így annyira nem tudtuk jól megismerni a másikat.”

0 megjegyzés: