2012. október 9., kedd

US Weekly Gyűjtői Kiadás: A vámpírklánok I.

Az egyiptomi klán
Minden bizonnyal a Nílus-völgyi kvartett alkotja az egyik legrégebbi vámpírkánt, ám egy másik előnnyel is bírnak: "Tudom kontrollálni a természeti elemeket," mondta a Benjamint alakító Rami Malek az US Weekly-nek. "Valószínűleg ez a leghatékonyabb vámpírerő az egész szériát tekintve." Így nem csoda, hogy Cullenék kérlelték Amunt (Omar Metwally) a klán vezetőjét, hogy álljanak melléjük. A filmet illetően azonban a színészeknek nem volt szükségük ilyen fokú meggyőzésre. "Mi érkeztünk meg elsőként Baton Rouge-ba, úgyhogy az időt olyan filmek nézésével ütöttük el mint például a Ratatouille (L'ecsó)."
Az ír klán
"A kétségtelenül csendes típusokat képviseljük," mondta Marlene Barnes (Maggie) az írországi trióról, akik szintén Cullenék támogatása miatt érkeztek Forksba. "Már jó hosszú ideje élünk, szóval egyfajta Ótestamentumi érzés lengi körbe ezen srácokat." Lisa Howard (Shioban) a klán vezetője hozzátette, "Nagyon nyugodtak vagyunk. Nem izgünk-mozgunk." De ez nem azt jelenti, hogy a munkaidő lejárta után nem rúgta ki a hámból. "Volt néhány bár és klub Baton Rouge-ban, ahová lejártunk," mondta Howard. "Egyik este egy nagyobb csoportba verbuválódva elmentünk táncolni. Fantasztikus volt!"

Az amerikai nomádok
Technikailag ugyan nem alkotnak egy klánt, hanem inkább egy csapatnyi szóló vándorról van szó, akik Valorie Curry (Charlotte) szerint "a legkevésbé civilizált vámpírok."
"Mikor a többi klánnal tartózkodtunk a Cullen házban, kényelmetlenül éreztük magunkat az olyan dolog irányába mint például a szobanövények." És mi a helyzet kamerákon kívül? A cast nagy hangsúlyt fektetett a kötődés kialakítására. "Még a forgatás előtt mindannyian megkerestük egymást," mondta el Toni Trucks (Mary) az US-nek. És ahogy egyszerre csak a forgatáson találták magukat "már igazán közel álltunk egymáshoz," tette hozzá Bill Tangradi (Randall). "Mindig a hotel bárjában lógtunk."

0 megjegyzés: