2012. október 5., péntek

A BD Pt. 2 soundtrackjén szereplő művészek reagálásai II.

[...] Szóval a Green Day miként keveredett bele a mérhetetlenül népszerű romantikus vámpírszériába? Mike Dirint, az együttes basszerosa, így nyilatkozott a Yahoo! Movies-nak, „Mikor megkértek minket, hogy szerepeljünk a ’Twilight: Breaking Dawn – Part 2’ soundtrackjén, készségesen beleegyeztünk, mivel a filmek őrületes kulturális jelenségek valamint mindig is lenyűgözött minket az a körültekintés, ahogy a Twilight soundtrackeket összeállították.”
Bár nem feltétlenül gondolnánk, hogy srácok Twi-hardok lennének, Billie Joe Armstrong az együttes frontembere 2009-ben a Spinner.com-nak azt nyilatkozta, hogy ha az American Idiot című Broadway Showjukból filmet készítenének, Edward Cullent magát azaz Robert Pattinsont szeretné a főszerepben látni. Amstrong azt mondta, „Jó színész. Több van még abban a kölyökben.”
Érdemes megjegyezni, hogy a számok között Ellie Goulding dala első alkalommal Skrillex – a színpadon kívüli párja - producerálásában készült el. Ami pedig a még több valódi romantikát illeti, Paul McDonald a feleségével Nikki Reeddel, azaz a filmekből Rosalie Hale-el működött együtt az „All I’ve Ever Needed” című daluk során. Christina Perri pedig a soundtrack előadói közé visszatérve követi a szerelmi témáját a Breaking Dawn – Part 1-ből „A Thousand Years (Part Two)”-val. Perri, aki jómaga is Twi-hard (a csuklójára varratta a Bitten szócskát a könyv címlapján használt betűtípussal) ezeket mondta a Yahoo! Movies-nak, „Annyira nagy megtiszteltetés és izgalmas részt venni az utolsó filmben és a soundtracken.” Hozzátéve, hogy „nagyon boldog” a dala újra felhasználásért, de megjegyezte, „Nem ugyanolyan [mint az eredeti]… várjatok és majd meglátjátok, hogy miben más.”

0 megjegyzés: