2012. október 18., csütörtök

Nem lesz Breaking Dawn Pt. 2 Movie Companion + egyéb hírek

  • A Mark Cotta Vaz által jegyzett Twilight Saga Complete Illustrated Movie Companion (itthon filmkalauz néven futó) képes könyvsorozat amerikai kiadója megerősítette, hogy a befejező részhez nem jelentetnek meg külön kötetet. Ennek helyét a Robert Abele által szerzett The Twilight Saga: The Complete Film Archive töltené be.
  • A Twilight Saga könyvszéria amerikai kiadója a Little, Brown Books 2012. november 13-án adja ki a  My Ideal Bookshelf című antológiát, a szerzők között pedig Stephenie Meyer is szerepel. A könyv szinopszisa alapján egy esszégyűjteményről lesz szó, amelyben különböző írók és kulturális személyiségek értekeznek azon könyvekről, amelyek megváltoztatták az életüket. 
  • A Hajnalhasadás filmek magyar forgalmazója, a ProVideo nem tud arról, hogy kapnánk a triótól a spanyol illetve a dán rajongókhoz hasonlóan videóüzenetet. Viszont nemsokára elkészülnek a magyar nyelvű poszterekkel.
  • A Cosmopolitannel 100 db páros jegyet lehet nyerni a Hajnalhasadás második részének premier előtti vetítésére. A részletes játékszabályzatért lapozzátok fel a magazin novemberi számát. 

0 megjegyzés: