2012. október 8., hétfő

US Weekly Gyűjtői Kiadás: Renesmee gyermekszobája

Arra gondoltam, hogy az US Weekly illetve a People magazin különleges gyűjtői kiadásaiban megjelent jelenetfotókoz mellékelt írásokból fordítok nektek részleteket vagyis annyit amennyit a szkennekből ki tudok venni. Az első szegmens során Renesmee szobájáról illetve Edward és Bella házikójáról tudhattok meg néhány érdekesebb infót: 
Oroszlánok, nyuszik és játékmackók. Oh my! Renesmee menedékének belsejében
Mivel Renesmee természetfölötti sebességgel növekszik (egy hónaposan már jár és beszél!) a szobájának is lépést kell tartania vele. "Az első alkalom mikor látjuk, ez az ultimate babaszoba," mondta Richard Sherman díszlettervező az US Weekly-nek. Miután látta, Stephenie Meyer is egyetértett ezzel, "Olyan mint minden anya álma!" De a gyermekszoba gyorsan változik át egy olyan hellyé, ami illik egy kisiskoláshoz. "Van egy ágy, egy kisasztal, és egy keyboard hogy zongorázhasson," árulta el Sherman. "Voltak még társasjátékok és egy számítógép is. Úgy voltam, hogy 'Hűha! Ez igazán klassz!'" tette hozzá Mackenzie Foy, aki a koraérett porontyot formálja meg.
Nincs itt rózsaszín! "A nyilvánvaló lányos színek helyett a kobaltkékre esett a választásunk," mondja Sherman Renesmee szobája kapcsán. Majd azt hiszem túl belelkesültünk a fodros-bodros dolgokat illetően: a csillárral, (a képen látható) daybeddel és a baldachinnal."
"A cél az volt, hogy [Bella és Edward házikóját] csábítóvá, szexissé ugyanakkor még mindig élhetővé és komfortossá tegyük," mondta szintén Sherman.
A design csapat New Orleansban, Londonban és Los Angelesben kutatott bútorok után.
Ellentétben a könyvvel "Jacob a filmben soha nem tűnik fel a házikónál." mondta a díszlettervező. "Nem tudom elképzelni, hogy Edward túlságosan lelkesedne ezért!"

0 megjegyzés: