2012. október 5., péntek

A BD Pt. 2 soundtrackjén szereplő művészek reagálásai I.

Reeve Carney, az Iko valamint a The Boom Circuits két-két tagja
Miután az éjszaka folyamán hivatalosan is nyilvánosságra hozták az utolsó Alkonyat film soundtracklistáját, az albumon szereplő zenészek közül páran billentyűzetet ragadtak és kifejezték afeletti örömüket, hogy helyet kaptak az OST-n:
Iko (Facebook) Az Iko büszkén jelenti be, hogy a dalunk helyett kapott a The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2-ben. A címe Heart of Stone. Nagyon boldogok vagyunk. Team Bella!
Az örömködésüket twitteren is folytatták, @IkoMusic:
#mustsleep szuper boldogak vagyunk, hogy rajta vagyunk a BDpart 2 soundtrackjén. Jó éjt mindenkinek x
#justwokeup még mindig rajta vagyunk a breaking dawn part 2 soundtracken. Hello mindenki.
The Boom Circuits (Facebook): Hihetetlenül izgatottak vagyunk, hogy részesei vagyunk a Twilight Breaking Dawn pt. 2 soundtrackjének, ami November 13-án jelenik meg.
@POP ETC: Az új dal egy bizonyos filmmel fog eljutni hozzátok, amiről talán már hallottatok.... xoxo, POP ETC
@jamesvmcmorrow: A "Ghosts" új verziója hallható lesz a "The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2"-ben valamint a soundtrackjén is. Nagyon boldog vagyok, hogy olyannokkal veszek részt a Twilight OST-jén mint Annie St. Vincent és Feist, két badass emberi lény.
@christinaperri: igazán meg vagyok tisztelve + annyira izgatott is vagyok, hogy ismét részt veszek az utolsó @Twilight film soundtrackjén! "a thousand years (part two)"-val és @stevekazee részvételével :)
@reevecarney: Hé twitter-verse, izgatottan jelentem be a részvételemet a következő Twilight filmmel kapcsolatban. Külön köszönet BC-nek és AG-nek. :) (Megjegyzés: A BC talán Bill Condont takarja, az AG pedig Ashley Greene-t. Ash és Reeve ugyanis jártak vagy még mindig járnak.)
@thePaulMcDonald: Én és @NikkiReed_I_Am szuper izgatottak vagyunk amiatt, hogy részesei vagyunk a @twilight #breakingdawn2 Soundtrackjének!
@NikkiReed_I_Am: Annyira keményen dolgoztunk! Ez annyira izgalmas.
A Boy and His Kite (@davecwilton): Annyira izgatott vagyok, hogy van egy dalom a küszöbön álló Twilight filmben! Őrület! Micsoda megtiszteltetés.

0 megjegyzés: