2012. október 17., szerda

People Gyűjtői Kiadás: Interjú Mackenzie Foyjal

Habár az anyukája nem engedte meg neki, hogy elolvassa bármelyik Alkonyat kötetet és csak az első két részt látta a Sagából, Mackenzie Foy még így is szuper izgatott volt Bella és Edward félig ember/félig vámpír kislányának, azaz Renesmee szerepének meghallgatása miatt. „Az alapján amit elmondtak úgy véltem ez egy nagyon klassz karakter, hogy megformáljam,” mondta. „Emlékszem amikor a negyedik kötet megjelent, tudtam, hogy van benne bébi/gyerek, de soha gondoltam, hogy enyém lesz ez a szerep.” Mackenzie három éves korában karrierjét, mint modell kezdte - az egyik korai munkája egy Ralph Lauren kampány volt - majd a színészkedés következett televíziós showműsorokban, beleértve a CBS jelenlegi sikerét a Hawaii Five-O-t is. Most, hogy fontos szerepet tölt be a Cullen klánban, Mackenzei - aki szülővárosában, Los Angeles-ben ült le beszélgetni a People magazinnal - kezd hozzászokni ahhoz a felfokozott érdeklődéshez, amely a franchise-t veszi körül. „Találkozni a rajongókkal fantasztikus. Boldogok és jókedvűek.” mondta. „De nem ismernek fel túl sokszor az utcán - legalábbis eddig.”

Mi volt a reakciód amikor megtudtad, hogy tiéd lett Renesmee szerepe?
Éppenséggel Hawaii-on dolgoztam, amikor ezt megtudtam. Befejeztem a házit, bezuhantam az ágyba amikor anyu felhívott és azt mondta, 'Tiéd lett.' Erre azt kérdeztem, hogy 'Komolyan mondod?' Nagyon-nagyon izgatott voltam, de nem sikíthattam, mert egy szállodában voltunk.

Ideges voltál, amikor először érkeztél meg a forgatására?
Az első napomon a ruhákat és a hajhosszabbítást próbáltuk. Fent volt már a hajam és a sminkem, amikor találkoztam Robbal és Kristennel. Azt mondtam, 'Hello! Sziasztok!' Egyáltalán nem voltam ideges. Egyszerűen nagyon izgatott voltam, mert ez volt az első filmem.

A forgatás alkalmával mindannyian együtt lógtatok?
A jelenetek között Robbal, Kristennel és Taylorral beszélgettem. Néha amikor volt egy kis szünetünk és végeztem a tanulással Taylor megtanította, hogy miként dobjam el az (amerikai) focilabdát, de nem voltam benne jó.

És mi volt a helyzet a forgatáson kívül?
Nikki Reeddel tartottunk egy American Idol estet, ami nagyon jó volt. Átjött oda ahol tartózkodtunk, majd egyszerűen leültünk az egyik kanapéra és együtt néztük az Idolt.

Melyik jelenetet szeretted leginkább felvenni?
Minden pillanatot örökre becsben fogok tartani, de nagyon szerettem azt amikor Renesmee a farkas Jacobot üli meg - az baromi klassz volt. De jó móka volt Renesmee szuper hosszú hajhosszabítását is hordani. Úgy voltam, hogy 'Ah, mindig is ilyen hosszú hajat akartam.'

0 megjegyzés: